Sayfa 78/976 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 617 - 624 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hans Yazıyı Oku
    Rica etsem %39 unu aldığına dair kap haberinin tarihini de bir açıklasana.. bir taraftan bedelliden elde edilen nakit parayı söz konusu ediyorsun (bunun tarihi 11. Ay ve sonrası), diğer taraftan bu tarihten çok öncesi bir tarihte tapılan satın almayı söz konusu ediyorsun.. bağlantıyı nasıl kurdun çok merak ettim
    Detaylari bilmiyorum dostum. Hisseyi ilk kez aldim iki hafta once .ben kendimce sorguluyorum 27 mlyon kardan nasil oldu da 2 mlyona dustu. Burda bi tuhaflik yok mu . Bilen arkadaslar aydınlatsın biz de ogrenelim

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by den202020 Yazıyı Oku
    Detaylari bilmiyorum dostum. Hisseyi ilk kez aldim iki hafta once .ben kendimce sorguluyorum 27 mlyon kardan nasil oldu da 2 mlyona dustu. Burda bi tuhaflik yok mu . Bilen arkadaslar aydınlatsın biz de ogrenelim

Söylüyorum ya kardeş, ortağı olduğu şirketlerin gelir tablolarıyla beraber konsolide gelir tablosu oluşacak.. kap taki bugünkü gelir tablosy geçici gelir tablosu.. sadece günlük piyasa işlemleri ve menkul kuymet alım satımına ilişkin hususlar.. kesin ve konsolide bilanço ve gelir tablosunu beklemek lazım.. açıklama küçük yatırımcıyı korkutmak maksadıyla yapılan spekülasyon girişimi gibi gözüküyor.. yıllık kar tahminini bdayım yapmıştı zaten yaklaşık 17 milyon civarında diye.. umarım aydınlanmışsındır

esas bilanço 1. 3 .2019 da gelecek

4. Günaydın zarardakiler...
    Şair burada neyi anlatmış ? Vergi vermek için kar etmektense, yatırımcıma para kazandıracak yatırımları yapar tabloya zarar yazarım... Bravo patron Hedef holding olma yolundasın. İştiraklerden gelecek tablolar önemli onlara bakmak gerekir. Benim 12 aylık bilanço tahminim 30-35 M civarı. Bol kazançlar.

5. Seans açıldığında tepkiden belli olur . Ben eksi kapatacagini dusunuyorum ytd

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by den202020 Yazıyı Oku
    Seans açıldığında tepkiden belli olur . Ben eksi kapatacagini dusunuyorum ytd

Hem hisseyi yeni aldım, hisse hakkı da bilgim yok diyorsun hem de fiyat ve yön hakkında tahminde bulunuyorsun.. müthiş bir özgüvenin var bravo sana

7. daha fazla burda dayanamicak gibi y.t.d....

8. Yorumsuz....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Sayfa 78/976 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •