Sayfa 78/450 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 3595 madde; 617 - 624 arası.

Konu: ATLAS - Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Sabah açılış saat :09:55 tahminimdir---------->1.56
    Haydi hemşoo atlasa lig atlat.
    Sattığın metrolardan bir kısmını buraya aktar.
    EVET diyelim bizde nisanda.

2.  Alıntı Originally Posted by memeti59 Yazıyı Oku
    1- kalkıp forum ortamında haftaya tavan serılerı beklıyorum demek hem çok buyuk bır suçtur ki , hemde vebali buyuktur. gereksız algı yaratmak, manupüle etmek, beklentı oluşturmak yanlış. Kaldı kı kagıdın sırket ayagında hıcbır pozıtıf hareketı yada beklentısı yok; tamamen spekulatıf hareketlerı var. buradan edılecegınız bır sıkyaet cıddı ceza almanıza sebebıyet verır.

2- kagıdı bılmeden yorumlamak abesle ıstıgaldır; bu kagıtta grafık-temel-analız-teknık ıslemez. bunu bılmek ıcın kagıdın gecmısıne vakıf olmak gerekır. kaldı kı grafık okunacaksa bıle bu kagıdın son 90 gunu emsal teskıl etmez ; tarıhı zırvesındekı bolum -6ay oncesı ve sonrası- baz alınmalıdır.

3- son olarak adam teknıgı bozmadan gıdıyor demıssınız, gecen hafta full saatlıkte-gunlukte-haftalıkta teknıgı bozmus bır kagıttasınız ; bılgınız olsun.
    Bu adamın senetlerin de teknik islemedigini bende biliyorum kardeş, lakin atlasin farklı olduğunu söylemek istedim. Kimseyi yönlendirmek istemem, sadece kendi düşüncelerimi söyledim. Arkasından da kesinlikle yatırım tavsiyesi olmadığını beyan ettim. Fikri olan paylassin. Kimseye al sat tut demiyoruz. Son 90 güne gelince grup kâğıtlarının hepsinde hareketin başlangıç noktası. Öncesi zaten hepsinde yatay seyretmis genellikle.

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Günaydın arkadaşlar

4. Günaydın ,bol kazançlar.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

yatırım tavsiyesi değildir.
    Son düzenleme : snıper; 08-03-2017 saat: 11:13.

6. kardeş. atpet in galip ile alakası yok. var mı

Alıntı Originally Posted by 07hakan Yazıyı Oku
    kardeş. atpet in galip ile alakası yok. var mı
    aynen doğrudur... özür.. değiştirdim.

8. 32 de durursa iyi.

Sayfa 78/450 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz