Sayfa 78/805 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 617 - 624 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    https://pbs.twimg.com/media/FElHjPdX...jpg&name=small

Tarımın yanında birde bu var. Terminaller hariç 253 milyon tl satış var ama kar sadece 8 milyon tl, üstelik süper ciro artışlarına ragmen.....Bunları satıp parasını tl mevduata yatırsalar daha çok kar ederdi şirket akaryakıta sürekli zam geliyor, stoklardan kar yazar ibişler ama oda yok......
    Haklisin ortak

Evden gelme Pandorra ayakta uyuyup, boşa ahkam keseceğine en azından bunları halletsin.

8 ayda tek icraatı danışman şirkete para vermek (orada da akrabası varmış) oldu. Senin kapıcı Cafer bile daha çok karar verirdi.

Baksana şovmen bile hala etrafta

2. Degisen Hicbir sey yok hatta Haci Murat doneminden daha kotuyuz Pandora doneminde . Alinmis 1 tane is yok , yatirim karari yok , umut yok isik yok . Cok zor mu su adami Bloomberg e cikartmak sirketi tanitmak . Hektas yonetimi sicsa bugun sictim diye haber veriyor , siz 100 bin ton organomineral fabrikaniz bitti bir tane KAP yok . Kapici Cafer burayi okuyorsun, seni de sildim sen de orada birinin tetikcisisin benim gozumde artik . Onceden savunurdum ama yok bu carkin icindesin sen de . 140 Milyon dolar ek is gelmis haber yollamazsin, fabrika acildi mi acilmadi mi haberimiz yok linkedinden milleti stalkliyoruz da buluyoruz . Diyeceksin simdi bana mail attiniz da sordunuz da cevap mi vermedim ; ya da Klasik 2 Milyon tonun icinde ne olacak 100 bin tonu bildirmemisiz. Ben niyete bakiyorum . Ventures acikladik dersin ama onu exit olmasa yine aciklamazdin. Ne yazik ki hisse fiyatini kasten bu seviyelerde tutmak isteyenlerle ayni gemidesin , backlog daki artis 140 Milyon Dolar nasil haber vermezsiniz zaten issizlikten kiriliyoruz niyet iyi olsa Yatirimci dostu olsaniz o haber verilirdi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Degisen Hicbir sey yok hatta Haci Murat doneminden daha kotuyuz Pandora doneminde . Alinmis 1 tane is yok , yatirim karari yok , umut yok isik yok . Cok zor mu su adami Bloomberg e cikartmak sirketi tanitmak . Hektas yonetimi sicsa bugun sictim diye haber veriyor , siz 100 bin ton organomineral fabrikaniz bitti bir tane KAP yok . Kapici Cafer burayi okuyorsun, seni de sildim sen de orada birinin tetikcisisin benim gozumde artik . Onceden savunurdum ama yok bu carkin icindesin sen de . 140 Milyon dolar ek is gelmis haber yollamazsin, fabrika acildi mi acilmadi mi haberimiz yok linkedinden milleti stalkliyoruz da buluyoruz . Diyeceksin simdi bana mail attiniz da sordunuz da cevap mi vermedim ; ya da Klasik 2 Milyon tonun icinde ne olacak 100 bin tonu bildirmemisiz. Ben niyete bakiyorum . Ventures acikladik dersin ama onu exit olmasa yine aciklamazdin. Ne yazik ki hisse fiyatini kasten bu seviyelerde tutmak isteyenlerle ayni gemidesin , backlog daki artis 140 Milyon Dolar nasil haber vermezsiniz zaten issizlikten kiriliyoruz niyet iyi olsa Yatirimci dostu olsaniz o haber verilirdi
    Yahu 19 temmuzda D serisini yapan PİVOT BİO nasıl 6 aylık bilançoda görünüyor onu açıklasın önce o kapıcı....9 aylıkda da ventures rakamları dogru değil, yıllıkda gerçek degerleme karları görünmezse yine yazar baa d.tü sıkıştığı için....Caferrr şimdiden kendine yeni bi tower ayarla, kafayı fena bozdum ona göre....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Basitçe 425 milyon dolar degerleme, %1.54 pay ve 6.5 milyon dolar dedikleri PİVOT BİO 4 kat yükselip 2 milyar dolar olmuş iken bizim 6.5 milyon doları hangi inek içti?????....

5. KPMG denetcileri sene sonu bunlari gorebilir mi hic zannetmiyorum. Onumuzdeki ay twitterdan tacize baslarim KPMG denetcilerini. Ancak kilifina uydurmuslar , bir Haydar Acun gibi yuksek para yatirmis adamlari da taciz sart

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    KPMG denetcileri sene sonu bunlari gorebilir mi hic zannetmiyorum. Onumuzdeki ay twitterdan tacize baslarim KPMG denetcilerini. Ancak kilifina uydurmuslar , bir Haydar Acun gibi yuksek para yatirmis adamlari da taciz sart
    MAXİ 700 milyonluk TAŞUCU LİMANI ihalesine Toros girdi, kap açıklaması varmıydı yok. Ertesi gün birileri Tekfenin adını kullanıp 3 milyarlık KALAMIŞ LİMANI ihalesinde Tekfende var diye çeşitli haber kanallarında, sitelerde yayınlanmadı mı. Cafer ne diyor gidin bu haber dogru mu yalan mı siz bulun, benden hesap sormayın, gidin yalanı kim söylüyorsa ondan hesap sorun demedi mi????* Bu ibişler bizi ite köpeğe yem ettiler, tabiki itliği yapan kendileride olabilir. Bundan daha NET-SOMUT kanıta gerek varmı. Kapıcının işini burada biz yapıyoruz **....

7. Sildim onu ortak , 1degil 2 degil . 140 Milyon aciklanmayan backlog dan sonra sildim onu . Kazakistandaki sikko 5 milyonluk isi bedeli belli olmadan kap gonderionuz da madem niyetiniz iyi bunu da gonderirsiniz . Ben gectim tasucu limaninini falan , sorsak her girdigimiz ihaleyi bildirsek her gun kap atariz derler .

1- meram ne zaman faaliyete gecti kap yok
    2- Yalan haberler Foreks gibi kanallardan piyasaya duser yalanlama yok
    3- 140 Milyon Dolar ek is alinmis yok
    4 - gecen sene de katarda 200 evlendi ; ne olacak dusuk pay dendi kap aciklamasi yok

Tamamen kagidi bu seviyede tutmak isteyen isme hizmet eden bi yapinin parcasi kapici cafer de . Seninle ayni fikirde degildim ama artik bu konuda yanindayim. Enayi yerine konulmaktan biktim artik bu sirkette . Hirsiz tekfen diye Yeni hesap actim beyler Twitter da desteklerinizi bekliorum , itibarlarini bes paralik edecem . Haydar Bey e de yazdim eski sayin liberalin paylasimlarini falan . O da killansin biraz bakalim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Sildim onu ortak , 1degil 2 degil . 140 Milyon aciklanmayan backlog dan sonra sildim onu . Kazakistandaki sikko 5 milyonluk isi bedeli belli olmadan kap gonderionuz da madem niyetiniz iyi bunu da gonderirsiniz . Ben gectim tasucu limaninini falan , sorsak her girdigimiz ihaleyi bildirsek her gun kap atariz derler .

1- meram ne zaman faaliyete gecti kap yok
    2- Yalan haberler Foreks gibi kanallardan piyasaya duser yalanlama yok
    3- 140 Milyon Dolar ek is alinmis yok
    4 - gecen sene de katarda 200 evlendi ; ne olacak dusuk pay dendi kap aciklamasi yok

Tamamen kagidi bu seviyede tutmak isteyen isme hizmet eden bi yapinin parcasi kapici cafer de . Seninle ayni fikirde degildim ama artik bu konuda yanindayim. Enayi yerine konulmaktan biktim artik bu sirkette . Hirsiz tekfen diye Yeni hesap actim beyler Twitter da desteklerinizi bekliorum , itibarlarini bes paralik edecem . Haydar Bey e de yazdim eski sayin liberalin paylasimlarini falan . O da killansin biraz bakalim
    Haklı iken haksız duruma düşme, söz olur keser başı, benim gibi deli raporunda yok atarlar içeri ona göre Maxi....

Sayfa 78/805 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •