Sayfa 78/342 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 617 - 624 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1. insan bu kadar rahat yalan söylememeli karalamamalı sonuçta murat ülker bana iş teklif etmiş
    herkesi pkk hdp ne garip kafa zarar etsin biz keyif alıyormuşuz kardeş hakkatten psikoloğa git çok sağlıklı bir kafa yapın yok delil belge koyuyoruz üfürükten teyyare atmaya devam ediyrosun ama gram yüz kızarma utanma emaresi yok

***sonuçta grubun şirket planlaması yanlış yapılmış bende bu yanlışları belirttim daha az vergi döenmesi için yapılacakları murat beye yazdım oda uygulattı
    iş teklif etti kabul etmedim bukadar
    iletişimiziz 5 sene sürmedi topalsanız 2 aylık bir süreç
    murat beyden başka global holding mehmet kutmanlada böye durumumuz oldu onada anlattım bu benim işim ve oldukçada iyiyim

2015 yılında 6. ayda gnew inc deki pay %19 iken 9.ayda %12 ye düşmüş...bu süre aralığındaki ozel durum açıklamasına bakabilecek biri var mı bedelliye mi katılmamış yoksa satis mi olmuş? Ben cep tlf nundan ulaşamadım.

3. Murat Ülker ve Mete Buyurgan ın,
    Küçük yatırımcıyı korumak gibi bir dertleri yok.1.400.000 Kâr varken, 2027-2028 in Vergi Yükümlülüğünü alelacele 9 Aylık Kâr dan 1 Milyar TL düşürüp 400 milyon Kâr açıklama sebebiyle, Senin ben fikir verdim dediğin şeyler Aynı şeyler.

Mete Buyurgan a sorsaydın, 2020 Genel Kurulda, Döviz borcumuz çok Kurlar yükselirse, Zarar ederiz diyen kişiye ''Kurların yükseleceğini düşünmüyoruz'' demiş mi.

Milyarlarca Finansman Gideri yazdıktan sonra, 2024 de Merkez Bankası politikası,
    Müdahaleci, Dövizin önümüzdeki 2025 de de çok yükselmeyeceğini sağır sultan bile bilirken Hedge leri niye kapatmamış.
    Parayı niye %4 den USD de tutuyor.
    TL %50 faiz yapsalar, Hedgeleri kapatsalar,
    Üstüne Vergi yükümlülüğü düşmeselerdi.
    Sırf 9 Aylıkta 6 Milyar Net Kâr ederdi.
    Yönetim ve patron da bu işin içinde.

Bilanço kötü Algısı yaratıp aşağıdan hisse toplamak için yaptılar, 3-5 kişi de forumlarda onların Amacına hizmet ediyor

Kimi kime anlatıyorsun.

4. Hakaret , asabiyet , kafa göz dalma olmasa , forum da süper konular konuşuluyor .
    Tam da orta doğulu genlerimiz ile uyumlu bir durum bu tavırlar aslında .
    Olumsuz tarafı , sürdürülebilir bir müzakere olamıyor . Ya yönetici ceza veriyor , yada bir taraf küsüp gidiyor ve pozitif yada negatif yönde denge (fikir ) bozuluyor. Makus kaderimiz bir türlü değişmiyor .
    Saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    Kingsailor un boşluğunu doldurmak için gelmiş...yazı tarzı ile önceki nikini belli ediyor.
    Neden Engellendi, Seninle tartıştı diye .
    Sen yazıyorsun o yazamıyor yâni.

5 değil 10 değil 100 kişi de olsanız.

Ciro düştü Kâr marjı düştü, Zarar edebilir.
    He iflas edebilir konkordatoda olabilir diyin.

Bu yaptığınız Algı operasyonuna cevap veririm

Borsaborsaborsa???

7. işe dönersek ülkerin en büyük yediği gol şok satınalması oldu
    şok yıldız gözde tarafından satın alındığında rekabet kurulu şartlı izin veri o şartta ülkerin elinde %10 dan fazla bim hissesini sattırmak oldu
    grubun planlaması doğru mena bölgesini ülkere bağladılar geriş kalan dünya u.b
    sıkıntı grubun maalesef şok , united biskuvits gibi verimsiz yatırımlarla defoult olmasıyla ortaya çıktı
    koyun can derdinde olunca kurumsallık vs kalmadı tabi
    o ara ülker üzerinden borç alma godiva hisseler önem gıda vs istenmeyen şeyler yaşandı onlar fiyatlandı ve hisse dip yaptı
    şimdi marjlar düzelti ve 2 yılda 9 katlık çok iyi bir ralli yaptı
    geri çekildi piyasada bende markları koruyacakmı şüpesindeyiz
    mevzu bukadar
    harra godiva gnew hisselerini satıp sadeleşmesi gerekir bunlar yerine sakız vs alıp hem ölçek hem ürün çeşitlendirmesine girmesi
    ülker için çok daha faydalı olur godiva gnew küçük hissedar olucağına sakız ve bir kaç yurt dışı firması alması çok daha mantıklı olur
    bu olursa işte temelden bağımsız iyi bir ralli yapar

8.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    ben bikere bile fiyat vermedin düşerde demedim
    kendi kendinize yorum yapıp üstümüze atıyorsun
    ben sadece bu fiyatlar çok düşük değil normal dedim
    siz para kaybedince ben niye zevk alayım sadistmiyim nasıl kafa yapısı
    burda yazıyorsam demekki yatırım planım dahilinde
    yazdım kafama takılan 3 konu var
    1 sene sonu ciro favök tutucakmı
    2 hedge bilançoya etkisi ne
    3 2025 maliyetlerinin bilançoya etkileri
    fiyattan bağımsız bunları görüyo olmam lazım gördükten sonra anca fiyat tahmini yaparım
    ama kafamdaki şuan için marjlar düşeceği yönünde
    sene sonu açıklar finansalı bakarım uyarsa yatırımı yaparım benim derdim bağcı dövmek değilki üzüm yemek
    petkimde,hektaşta fiyat belirtiyorum marjı belli vs ülkerde bunu söyleyemem
    şubat mali tablo açıklasın öngörüleri paylaşsın ozaman bakarım
    Ulkera ayridiginiz portfoyunuzu merak ettim dogrusu, 3 mn? 5 mn ? 10 mn?

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 78/342 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •