Sayfa 780/838 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830 ... SonSon
Arama sonucu : 6701 madde; 6,233 - 6,240 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Yani.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Bunlar üniversite kantininde yapılacak muhalefet, sokakta soralım 40 yaş üstü Dr. Goebbels kimdir ne yapmıştı diye kaç kişi bilir bazı üniversiteli ler bile bilmez bu konuşma tarzı 1 tane ne oy kazandırır ne kaybettirir.

Kendi şahsına çalışan politikacılar, ben Ali Mahir in siyaset meydanı programında idi sanıyorum sorusunu izledim di fazla gelişme olmamış.Her yere gider ve konuşur.Bir şeydir tabii ama fazla bir şey değildir...

Hâlbuki elinde Zeydan Karalar gibi şu an nereden istese savunabilecegi bir başlık var.Bence dosyasını inceleyip tutuksuz yargılanmasi üzerine muhalefet yapsınlar.Ve de bence olur dosyayı görmemiş olmama rağmen zira 11 yıl öncesinden falan filan , ben dün akşam ne yediğimi unuttum dese haklıdır

Sayın Bahçeli ve Sayın Erdoğan'ın bugünkü görüşmesinde bile yüzde 50 den fazla ihtimalle ismi gündeme gelmiştir .Tahminen..Bence ..
    ....

Ulan biz bir partiye girip calismadik, çok hata etmişiz diyorum bazen bu kifayetsizleri gördükçe , hemen her parti bunlarla tıklım tıklım dolu ...

3. Bir konu daha var bazı CeHaPe li politikacıların saçmalama yaptığı , diğerlerinin de duzeltmedigi

İstanbul , Ankara , Balıkesir belediye başkanları istifa ettirildi neden haklarında soruşturma açılmadı falan diye , konuşup duruyorlar..

O kadar gündemden habersizler ki bunun yolsuzluk nedeniyle olduğunu düşünerek konuşuyorlar,

O dönemde bir metal yorgunluğu lafı ve benzeri ortalığı kaplamıştı sanki partiler San Francisco köprüsü, bunun baş sorumlusu Akp nin o dönem propaganda sorumlusu ve kamuoyu araştırmacısı Faruk Acar di.

Faruk Acar bir çözüm üretip , belediye başkanlarının Cumhurbaşkanı ve AKP nin oyunu aşağı çektiğini iddia etti ve çözüm olarak da bu belediye başkanlarının değiştirilmesini önerdi ,

Tabii önerisi ve çözümü saçma idi ve uygulandiktan bir süre sonra partiden uzaklaştırıldı firma olarak diye biliyorum,şimdi bunu bile takip etmeyen bazı "sığır" pardon sağır politikacılar, neden o zaman soruşturma açılmadı diye abuk sabuk konuşma yapıyorlar.

Hey Allah'ım sen sabır ver .....

Not: Faruk Acar da geri dönmüş diye gördüm sanki..
    Bu tamamen. Benim gördüğüm Faruk Acar o dönem çok acar hareketler yapıp bu şekil beyanatlar vermekte idi ..Kendisi yalanlarsa ilgisi yok derse bize de Eyvallah demek düşer

Daha da önemli not : Faruk Acar madem böyle yapacak idi o zaman , keşke de İ.Melih Gökçek plastik dinazorlari almadan önce yapsaydı , çocukluğundan beri hep dinazorlari çok merak eden sayın Gökçek i de bu eleştiriden kurtarmış olurdu

https://www.sondakika.com/3-sayfa/ha...te-o-18836655/

Gamet koooooş

İstanbul’un göbeğinde it balığı görülmüş.

Oksijen israfı yapan o kadar çok canlı varki.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

BİST100 kapanış : 10.331,31

Haydi ateistler. Bu da mı tesadüf

7. siyasal islamcıların elebaşları CHP manavgat belediyesinde yakalanan parayı konuştular ben burda CHP nin imajına bir suikast olduğuna inanıyorum. siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağının CHP ye saldırılarında birşey yakalayamadıkları için kamu oyunda bu saldırıda elle tutulur birşey yakaladık algısı vermek için uygun eleman yer olarak manavgat ilçesini seçmiş olabilirler 19 marttan itibaren polis ordusuyla bir sürü belediyeye baskın yapıldı CHP li belediyelerin hepsi birgün kendilerinede sıra geleceği beklentisi içerisindeyken bu rüşvet olayına kalkışmak aptallık olmazmı hertaraf kamerayla donatılmış telefonlar dinleniyor sokaktaki sıradan bir insan bile böyle birşey yapsa kesin yakalanacağını bilir en kötü ihtimalle bu parayı çokzor bulunacak şeklinde saklar veya saklatır bu olayı siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağının tetikçileri organize etmiş olabilir bence özgür bu olayın üzerine gitmeli rüşvet böyle alınmaz para böyle çalınmaz belediyedeki bu kişi bence satın alınmış olabilir özgürün aktif muhalefet etmesini beğeniyorum aslında birgün gerçek haber veren televizyon kanallarının çalışanlarınıda yanına alarak rtük binasının kapısına dayanmalı bu televizyon kanalları birgün topluca ekranları karartmalı kamu oyunun dikkatini çekmeli

8.  Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    siyasal islamcıların elebaşları CHP manavgat belediyesinde yakalanan parayı konuştular ben burda CHP nin imajına bir suikast olduğuna inanıyorum. siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağının CHP ye saldırılarında birşey yakalayamadıkları için kamu oyunda bu saldırıda elle tutulur birşey yakaladık algısı vermek için uygun eleman yer olarak manavgat ilçesini seçmiş olabilirler 19 marttan itibaren polis ordusuyla bir sürü belediyeye baskın yapıldı CHP li belediyelerin hepsi birgün kendilerinede sıra geleceği beklentisi içerisindeyken bu rüşvet olayına kalkışmak aptallık olmazmı hertaraf kamerayla donatılmış telefonlar dinleniyor sokaktaki sıradan bir insan bile böyle birşey yapsa kesin yakalanacağını bilir en kötü ihtimalle bu parayı çokzor bulunacak şeklinde saklar veya saklatır bu olayı siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağının tetikçileri organize etmiş olabilir bence özgür bu olayın üzerine gitmeli rüşvet böyle alınmaz para böyle çalınmaz belediyedeki bu kişi bence satın alınmış olabilir özgürün aktif muhalefet etmesini beğeniyorum aslında birgün gerçek haber veren televizyon kanallarının çalışanlarınıda yanına alarak rtük binasının kapısına dayanmalı bu televizyon kanalları birgün topluca ekranları karartmalı kamu oyunun dikkatini çekmeli
    Şahıs itirafçı oldu yeterince anlaşılmış olmalı..

Sayfa 780/838 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •