Sayfa 783/1001 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Kardeş bende 15 yıldır mevduatcıydım ama bu yoz yobaz düzen yüzünden önce dolarcı sonra foncu olduk,duduyuda yıllardır tanırım mecbur oda gelecek faizde ekmek yok artık daha iyi günlerimiz...
    Oktay, fonları ilk defa almış olsan bile sen tecrübelisin. Normal vatandaş bunu yapmaz. örnek vereyim. Doların yükseldiği dönemde yedileri geçmişti. Mevduatçıların kaçı dolarize oldu? Mevduatçı zararı sevmez. İlk fırsatta kaçar. Bir ara biste de insanlar akın akın geldi. sonra ne oldu. Yatırımcı sayısı diplere vurdu. Sonra bu iş takip ister. Neyse hayırlısı olsun. Bol kazançlar.

2. 2 gün önce elimdeki HSA ve TCD gibi riskli fonlara satış verdiğimi söylemiştim. Para bugün saat 14:30 dan sonra hesaba geçecek ok bunda bir sıkıntı yok ama hesaba baktığımda fon tutarları bugünden hesaplanmış.. benim sattığım günün akşamı oluşan fiyattan hesaplanıp bugün hesabıma geçmesi gerekmiyor mu?

3. Hesaba geçince önceki günden geçecek dünkü zarar yansımayacak.
     Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    2 gün önce elimdeki HSA ve TCD gibi riskli fonlara satış verdiğimi söylemiştim. Para bugün saat 14:30 dan sonra hesaba geçecek ok bunda bir sıkıntı yok ama hesaba baktığımda fon tutarları bugünden hesaplanmış.. benim sattığım günün akşamı oluşan fiyattan hesaplanıp bugün hesabıma geçmesi gerekmiyor mu?
    SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Dudu hoca faizci mi ? Ben onu Uzun Vadeli Yatırımcı biliyorum ?
    Faizci mi net bilmiyoruz ama Mevduat topiğinden hiç ayrılmaz. Bir şey yazmasa dahi selam verip gider

5.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    2 gün önce elimdeki HSA ve TCD gibi riskli fonlara satış verdiğimi söylemiştim. Para bugün saat 14:30 dan sonra hesaba geçecek ok bunda bir sıkıntı yok ama hesaba baktığımda fon tutarları bugünden hesaplanmış.. benim sattığım günün akşamı oluşan fiyattan hesaplanıp bugün hesabıma geçmesi gerekmiyor mu?
    Orası güncel fiyatı çekip hesaplama yaptığı için öyle görünür, T+1 fiyatından satış gerçekleşir.

6. Borsa bi müddet dinlenme dönemine girdi anlaşılan.hızlı giden at misali.bugün eksi kapatacak gibi

7. arkadaşlar 2 gün TCD sallandı diye panik yapmayın, riskli ve agresif bir fon olduğu için arada bu tür hareketler normal.
    kar'ıda düşüşüde en iyi noktalarda / uçlarda tamamlamak istediğinden bazen işler ters gidebiliyor büyük ihtimal dün viop'ta düşündüklerinin tam tersi işledi süreç 14,7 türev vardı.
    benimde 266K var gram endişem yok en azından şu an için
    zaten bu fon olayında en az 3 aylık bakmak lazım.

KRAL (tcd) bazen savaş meydanında geri çekilmeler yapabilir en iyi darbeyi vurabilmek için.

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Orası güncel fiyatı çekip hesaplama yaptığı için öyle görünür, T+1 fiyatından satış gerçekleşir.
    Teb ve İş bankası hesaplarımda böyle gösteriyor ama HSBC benim bildiğim gibi gösteriyor..

Buarada bugün 900K lık TCD dün akşam oluşan fiyattan yani 2.237777 den geçecek değil mi?

HSA dün +%50 yapmış çok tuhaf TCD nin -%74 yapmasını anlayamadım

Sayfa 783/1001 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •