Arabistan da bir suru banka var sadece suudi banka olacagini dusunmeyin, 4'ü tamamıyla devlete ait olan toplam 11 adet ticari banka mevcuttur........... (web ten bilgi)
Originally Posted by powerpc
dikta ile yönetilen kabile devletine %3 le para bağlanmaz burada bile %4,5 var. mesela ben isviçre usd faizini öğrenmek isterim.
Arabistan da bir suru banka var sadece suudi banka olacagini dusunmeyin, 4'ü tamamıyla devlete ait olan toplam 11 adet ticari banka mevcuttur........... (web ten bilgi)
bir ülkede faiz yasaksa yerleşik bankaların hangi menşeli olduğu önemli değildir..
Ing bank turuncu hesap ı kullanan yada önerecek olan varmı?
Faizleri düşürmüş, (%14 idi.) zaten verdiği faizi de bir kereye mahsus olmak üzere veriyor. 1 Yıldan sonra Hesap işletim ücreti tarzında Ücretleri tahsil etmeye başlıyor. Sırf bu nedenlerden dolayı, şahsi açıdan, önermiyorum.
Faizleri düşürmüş, (%14 idi.) zaten verdiği faizi de bir kereye mahsus olmak üzere veriyor. 1 Yıldan sonra Hesap işletim ücreti tarzında Ücretleri tahsil etmeye başlıyor. Sırf bu nedenlerden dolayı, şahsi açıdan, önermiyorum.
Saygılarımı sunarım.
1 yıl alırız sonra hesabı hepten kapatırız. 1 yıl sonra cazip bir banka buluruz elbet.
Yer İmleri