Sayfa 783/929 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Suudi Arabistan burada sanirim yillik %3 USD yada Riyal faizi var (1-1 arasinda sabit oran var)
    dikta ile yönetilen kabile devletine %3 le para bağlanmaz burada bile %4,5 var. mesela ben isviçre usd faizini öğrenmek isterim.

Arabistan da bir suru banka var sadece suudi banka olacagini dusunmeyin, 4'ü tamamıyla devlete ait olan toplam 11 adet ticari banka mevcuttur........... (web ten bilgi)

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    dikta ile yönetilen kabile devletine %3 le para bağlanmaz burada bile %4,5 var. mesela ben isviçre usd faizini öğrenmek isterim.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Arabistan da bir suru banka var sadece suudi banka olacagini dusunmeyin, 4'ü tamamıyla devlete ait olan toplam 11 adet ticari banka mevcuttur........... (web ten bilgi)

bir ülkede faiz yasaksa yerleşik bankaların hangi menşeli olduğu önemli değildir..

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Züricher Kantonal Bank USD sparbuch, pazarlıklı genelde %1.15 civarı alabilirsin.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Züricher Kantonal Bank USD sparbuch, pazarlıklı genelde %1.15 civarı alabilirsin.
    Mevduat güvencesi var mı ve ne kadar?

Ing bank turuncu hesap ı kullanan yada önerecek olan varmı?

7.  Alıntı Originally Posted by MADEN_AVCISI Yazıyı Oku
    Ing bank turuncu hesap ı kullanan yada önerecek olan varmı?
    Faizleri düşürmüş, (%14 idi.) zaten verdiği faizi de bir kereye mahsus olmak üzere veriyor. 1 Yıldan sonra Hesap işletim ücreti tarzında Ücretleri tahsil etmeye başlıyor. Sırf bu nedenlerden dolayı, şahsi açıdan, önermiyorum.

Saygılarımı sunarım.

Alıntı Originally Posted by ayberk_08 Yazıyı Oku
    Faizleri düşürmüş, (%14 idi.) zaten verdiği faizi de bir kereye mahsus olmak üzere veriyor. 1 Yıldan sonra Hesap işletim ücreti tarzında Ücretleri tahsil etmeye başlıyor. Sırf bu nedenlerden dolayı, şahsi açıdan, önermiyorum.

Saygılarımı sunarım.
    1 yıl alırız sonra hesabı hepten kapatırız. 1 yıl sonra cazip bir banka buluruz elbet.

Sayfa 783/929 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •