Sayfa 783/1002 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

bende bir miktar aldım ,alınmış alınmıştır kanımca ,alınmayıp ppf de kalsa getiris belli zaten

2. Usd 6-7 tl deyken topladigim kub, gbg gibi fonlara erken secim olmadan satis vermem.Irrasyonelligi hafife almayin.
    Saygilar.

3.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Sabah dolar düşüyor diye döviz bazlı fonlara alım vermiştim, yani bu durumda düşükten değil yüksekten almış oluyorum, her alım satımda terste kalıyorum bu fon işlerinde
    alınmış alınmıştır. Bu saatten sonra ıspanağa bile yatırım yapabilirim

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    evet ağırlıkla yabancı hisse senedi taşıdığı için öyle oldu.
    Anladim bir de KIS a bakayim hisse senedi yoktu galiba KIS ta. Daha risksizdir diye dusunuyorum.
    Tesekkur ederim

5. Tradingview ya da investing, dolar grafiğini saatlik yapıp, 10-11-12-13 saatlik açılış değerleri ile 14-15in de tahminini alarak günlük ortalamayı bulabilirsiniz.

Alım ve satımlarımda dikkat ediyorum ama yarın ne olacağını bilemiyoruz. 20 kuruşun hesabıyla 1 TL kaçırmak da var.

Dün yaptığım alım kadar GBC satarak altının düşüşünü çıkaracaktım ama düşüşe güvenmedim, 3 gün valör ve tatil günleri olması vazgeçirdi. Aralık faiz indirimi vb…

6.  Alıntı Originally Posted by Sparky Yazıyı Oku
    Ben TL bazlı aktif yönetilen değişken ve fon sepeti fonlarından bir sepet yapmayı planlıyorum. Hafta sonu çalışıp bakacağım.
    Son 3 aylık fon getirileri hem grafiksel hem de tablo halinde burada; https://docs.google.com/spreadsheets...f=true&sd=true

Dosyayı bilgisayarınıza indiriip kullanabilirsiniz

7.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    fona ait detaylara nerden ulaştınız, tefaşta detay yok malum
    Selamlar sayın Yuji. Bu fon TEFAS'ta işlem gören bir fon değil ve fona ait bilgilere de fonbul.com sitesinden bakabilirsiniz. Benim halk yatırımda hesabım olduğu için fonbul.com sitesini ücretsiz bir biçimde kullanıyorum ve bu fonu oradan takip ediyorum.

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Sabah dolar düşüyor diye döviz bazlı fonlara alım vermiştim, yani bu durumda düşükten değil yüksekten almış oluyorum, her alım satımda terste kalıyorum bu fon işlerinde

Şu an itibarı ile düne göre % -1.43 zararınız var ama yarından itibaren US kapalı olduğu için haftaya bence rahatlıkla bu kaybı telafi edersiniz.

Sayfa 783/1002 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •