Sayfa 783/997 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    hala ist. seçimleri nasıl alındıysa öyle kazanılır diye hayal edenler var..
    Yakında Soylunun bakanlığında adam Z ye değişim olur. Valiler ve emniyet teşkilatında

2. Yazık, günah, ayıp...
    Devam eder gider böyle. Sabah açılışta isterse 5 TL olsun hiç önemli. Bu ülke bu saatte bunları hak etmiyor

3. 2017 den beri benim saydığım 4 yahut 5. tura başladı reis..

4. Ülke tam bir panayır alanına döndü. Yarın merkez bankası başkanı çıkıp sayın erdoğan işine baksın siki para politikasına devam etme kararı aldik enflasyonda iyileşme görülene kadar faizleri indirmeyecegiz diyormuş. Sonra gece görevden alınıp yerine Erdoğan kendisini atasa tam super olmaz mı?
    Yatırım yaparken Roma'nın bir günde kurulmadığını ,trade ederken Hiroşima'nın bir günde yok olduğunu HATIRLA..

5.  Alıntı Originally Posted by hakansahin Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Merkez Bankası Başkanı ile görüştüm, faizleri düşürmemiz şart...(TRT)

Buyur buradan yak
    Cb faiz sorusu sormak bence vatana ihanettir

6.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Cb faiz sorusu sormak bence vatana ihanettir
    sormuyorlar zaten sadece sorduruluyorlar..!!

7. yazmayım dıyorum olmuyor,reıstı uzndu yuzukle gelmıstı.mustafa sarıtaş ızleyın sedat peker tıplemesı aglanacak halimize gulmek neyse bıden e kızıyor neymıs ermenı tasarıymıs falan sankım abd almanya yanı dış mıkraklar kıskanıydı ya artık kıskanmıyler seçım meçım olmaz olamaz bakın dostu esed yuzde 95 le secımı kazandı demokrası var orda da adam kaybedeceğı secıme nıye gıdsın ne demıstı kardesınıze evet dıyın sonrada ebnızın horekesını gorun demıstı demıstı de haksızmı gosterıyııı ha bıre mujde parızıyen marka ınsaf yav her ay dogalgaza zam mı olur gaz bulmaz olaydı 10 kere halka yerlestıdı ey mılletım gaz sızsınız pardon kazsınız dıyor hamdolsun taksım camısını actık zongaldak camısını cuma acacaz hamdolsun dua edın sukredın nefes alıyonuz ya bbakın ıstanbul beledıyesıne nasıl sokmuslar sımdı bu basladı falan fılan ınanın yıllarca alıp hısse tasıyan ben 1 gun tutamıyorum sovıs pıyasası oldu 2 haftadır peker uyarı yapıyor karısacak falan fılan ne gunlere kaldık mesala yuzde 1000 bedellı mı olur 400 ler falan valla yazık.

8. ulke yı muesser medenıyetler sevıyesıne ulastıracagız dıye yola cıkmıstı hamdolsun dıye enaz 40 yıl gerı goturdu.saraylar yollar kopruler betonlar bıtmıyor ınadına kanal ıstanbul yapacakmıs nasıl devlet yonetmek bılıyorsunuz borsada ınad eden hep batmıstır.derdı ulkeyı ıflasa goturmek ıyıce bellı ettı elını faız faız dıye dolar altın elele marketler aynı sekıl aldıgın urunu yılda 10 kere zamlı almak da ne harbıden cılkını cıkardı

Sayfa 783/997 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •