Sayfa 784/999 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 6,265 - 6,272 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ralli için hacime hiç gerek olmuyor, herif yeter ki ralli istesin
    Mesela
    Balat diye bir hisse var 2 gündür çok az bir hacimle tavan tavana gidiyor, iki gündür tavana az lot yazılıyorum mal neyim gelmedi
    balat=pıst 100 bak bu puroya başladığından beri değişik atraksiyonlar oluşmaya başladı sende
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bizim memlekette zenginin dokunulmazlığı var. Mümkün değil.
    gelmez, genele yayılan vergiler gelir.

https://x.com/FiratKozok/status/1801511753609552173
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. Deniz deyip umm-i derya boş alan zannetmeyin , sadece gemilerin yüzdüğü , ağaç bitki çiçeklerin yetişmediği , ev yapılamayan , fakat manzarasıyla gözlere hoş görünen , insan baktıkça mutlu olur masmavi hele birde hafif rüzgarlıysa yakamozlar felan.İnsana maddi bir değeri yok gibi görünür.Fakat Umm-i Derya denizlerde petrol doğal gaz çıkarılıyor.Aynen vatan toprakları kadar değerli şimdide güneş enerji sistemleri için kullanılıyor.Kıtalarda , toprak alanlarda yer kaplayıp yok etmektense denizlere kurulan yüzer güneş enerji sistemleri hem rüzgar hem güneş e dayalı elektrik üretiliyor.Aman Türkiyem üç tarafın denizlerle kaplı denizlerine sahip çık GAPI gabdırma , vatan toprağı ile aynı , kıta sahanlıklarımıza denizlerimize ölümüne sahip çıkalım koruyalım.

Gana, Afrika kıtasının en büyük yüzer güneş enerjisi santralini hayata geçiriyor

Gana, Bui su rezervuarına dev boyutlarda yüzer güneş enerjisi santrali kurarak bir yandan arazi kullanımından tasarruf ederken diğer yandan ülkenin yenilenebilir enerji üretimini artırdı. Proje aynı zamanda sudaki yaşamın iklimdeki aşırı ısınmadan korunmasına da yardımcı olabilecek.

Gana, günümüzde Batı Afrika'daki en büyük yüzer güneş enerjisi santrali düzeneğine ev sahipliği yapıyor. Santral, ulusal elektrik dağıtım şebekesine enerji üretmek ile dağıtmak amacıyla güneş ışığı ile hidrolik kaynakları kullanan hibrit tesisin bileşeni olarak hizmet veriyor.

Ülkenin Bono bölgesindeki Bui su rezervi üzerinde 5 megavat güç üretecek biçimde kurulmuş olan santral, güneş enerjisi panellerinin suyun üzerinde kullanılmasını sağlayarak toprağı korurken arazide ağaçların kesilmesinin önüne geçiyor. Santralin kurulumunu gerçekleştiren mühendisler, panellerin aynı zamanda suda yumurtlayan balıklar için sağlıklı bir ortam oluşturduğunu, yavru balıkların üremesine katkı yaptığını dolayısıyla rezervuardaki eko sistemi desteklediğini dile getiriyorlar.

Kaynak: Ticaret Bakanlığı Bülteni
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

4.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    11420 maliyetli 3 4 gündür zararda olduğum longlarin %30 u 11510 dan kar aldım
    Yorucu bir pozdu
    Çıkış yarında devam etmeli
    11690 %30 daha kar aldım ort çok aşağılara dustu
    Vergi manipülasyonu ile 3 gün zararda olmama rağmen pozisyonları çok temiz kara geçirdim
    Viob teminat ve stres yönetimidir
    Çala kaşık saldirmicaksin

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    balat=pıst 100 bak bu puroya başladığından beri değişik atraksiyonlar oluşmaya başladı sende
    Hep bu x12 yapıcak hisse arayışı yüzünden oldu, kim aklıma soktuysa artık kafam hep dumanlı dolaşıyorum
    Neyise ben yemeğe gidiyorum sindoma abi herif akşam işaretlediğim tepeye geldi, burayı iyi savunması lazım, deldirirse nicki gider abka dayucuğumun
    Hamdım Piştim Yandım

712 gelmiş, 722'de yazılı emir gelmemiş.

7. Nefsine hakim olursan kurulursun tahtına
    Çala kaşık saldırırsan ne çıkarsa bahtına
    Viob atasozu

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hep bu x12 yapıcak hisse arayışı yüzünden oldu, kim aklıma soktuysa artık kafam hep dumanlı dolaşıyorum
    Neyise ben yemeğe gidiyorum sindoma abi herif akşam işaretlediğim tepeye geldi, burayı iyi savunması lazım, deldirirse nicki gider abka dayucuğumun
    elimde sadece eregl ve sasa diğer tahtaları dün sattım bunlarıda kendimce hikayeden dolayı tutuyorum.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 784/999 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •