Valla ister ciksin ister dussunno problemo
Diger konuda yorum yapmaktan imtina ediyorum herkesin popisi kendine.
https://youtu.be/Kl328fxNnnE
Kal saglicakla...
Valla ister ciksin ister dussunno problemo
Diger konuda yorum yapmaktan imtina ediyorum herkesin popisi kendine.
https://youtu.be/Kl328fxNnnE
Kal saglicakla...
Yazdýklarýmýn hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi deðildir
Keþke popiyi deðilde beynini çalýþtýrýp bazlama satsaymýþ biz burada neþe içinde farklý güzellikler konuþuyor olacaktýk ama dediðin gibi bizler böyle bir zamanda ancak kendimizi ahlaki olan doðru yola kanalize edebiliyoruz düþe kalka..Allah sonumuzu iyi ve güzel eylesin..Sizlerde saðlýcakla kalýn..
tek seçenek bu ihlas grubunun tamamýna kayyum atanmasý. sadece magduriyet doguran gereksiz þirketler topluluðunu muhafaza eden kim var ise gerçekten çok cesur kendinde bu gücü görüyor demekki . kimler bu soyguna ortak ise hem bu dünyada hem ahirette hesaplarý çok çetin olacak dolar ve enflasyon bazýnda insanlarýn paralarý 10/1e düþmüþ .... bizim fonladýgýmýz paralarla hem dolar aldýlar hem yatýrým yapýp servetlerine servet kattýlar .... tamamen ahmakça bi yatýrým yaptýgýmý kabul ediyorum bu hýrsýzlarýn hisselerine yatýrým yaptýgým için .... fakat bu kadar insanlara zulüm edilmez tek kelime ile ibretlik bi durum paramýz tuvalet kagýtý bile deðil .... gerçekten bu düzene alet olanlarý ALLAH a þikayet ediyorum çünkü þikayet ettigimiz kurum ve kuruluþlardan devletten insanlara bi fayda yok þikayet edebileceðim en yüksek makama þikyet ediyorum ALLAH tüm planlarýnýzý bozsun inþ
sabýr herþeyin ilacýdýr..... unutma dokundugun herþey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
an itabari ile 3 sent bile degil ....... 0.19-20 kuruþta bile 8-10 sent civarýndaydý buradan tepki vermesi gerekir diye düþünüyorum buralarýn dip olmasý ümidi ile yoksa aþagýsý uçurum ..... yazýklar olsun bu soyguna izin verenlere ALLAH tüm kötü planlarýnýzý bozsun inþ
sabýr herþeyin ilacýdýr..... unutma dokundugun herþey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
O bahsettiði soyguna,vurguna,hýrsýzlýða izin verenler ayný tavanýn balýklarý olan Ak Parti hükümeti ve ekonomik krizlerin partisi çorbacý asalak Mhp'liler ve spk,bist devlet kurumlarýdýr..Tam 22 yýldýr beraber soygun,vurgun,hýrsýzlýk yapýyorlar ve çalanlarýda ,kul hakký yiyenleride kendi yandaþlarý kabul edip göz yumuyorlar..Allah aþkýna bu harami din tacirlerinin bir bakýn yüzlerine zerre kadar Allah'ýn nuru varmýdýr ben göremedim..Allah hepsini ýslah eylesin diyorum kötü söz söyleyip seviyelerine inmeyeceðim zaten itibarlarý yerlerde sürünüyor..
Not:Benim alavereci,dalavereci,yalancý siyasi partilerle asla iþim olmaz ...
Son düzenleme : levoysalý horofira; 05-07-2022 saat: 22:55.
tavan serileri yaklaþýyor gel eylül gel ytd![]()
Secim atmosferine girdiðimiz günlerde her taraftan ayrý bir seçim strajezisi,senaryosu duymaktayýz.Son duyumlar.mevcüd hükümete yakýn þirketler (hisseler)seçim öncesi hisseleri hiç olmadýðý kadar düþürüp,küçük yatýrýmcýyý hapsedip,mevcüd hükümet giderse þirket zor duruma kalýr algýsý yaparak,elinden geldiði kadar çok seçmeni hissede tutmaya çalýþaçaklarý duyumlarý alýnmaya baþlanmýþtýr..
Yer Ýmleri