Sayfa 789/1200 ÝlkÝlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 6,305 - 6,312 arasý.

Konu: Orta uzun vadeli (Boða) hedefe kadar disiplin

Seviyeler takibimde.Az daha zaman'i var gibi.YTD

2. Karþýt Yatýrým'da temeli saðlam olsa da geçici sebeplerle 1 yýlda %50 düsen hisselere yatýrým öneriliyor.

#GoldenCross Ýstatistik
    yeni baþlayan #ISYAT #AVOD

#GoldenCross Yakýnlýk

#BollingerBands Daralma
    #PAGYO #LOGO #POLHO

DÜÞENÝ YUKARI KIRAN��
    ��#SANKO #KAREL
    YÜKSELENÝ AÞAÐI KIRAN��
    ��#ISFIN #EGEEN

âž•SERÝ YÜKSELENLER
    #GARAN #PGSUS

âž–SERÝ DÜÞENLER
    #AKSUE #CELHA

3.  Alýntý Originally Posted by Goodbye Yazýyý Oku
    Seviyeler takibimde.Az daha zaman'i var gibi.YTD
    hade gari zaman felan daraldýk parnakla þunu hemþo ha bu arada devrekanideyim kuyu kebabýnýn yerinde
    bilmeden yazma düþünmeden konuþma.......

Alýntý Originally Posted by mojetbit34 Yazýyý Oku
    hade gari zaman felan daraldýk parnakla þunu hemþo ha bu arada devrekanideyim kuyu kebabýnýn yerinde
    Hehh tamda yerindesin.Oradan Abanaya inen yolda bidene daha var yol kenarinda.Orayida iyi bilirim.Afiyet olsun hemso.
    Az kaldi yolum dusecek oralara.
    Tarlalarida bi ekstra gubreleriz

5.  Alýntý Originally Posted by Goodbye Yazýyý Oku
    Hehh tamda yerindesin.Oradan Abanaya inen yolda bidene daha var yol kenarinda.Orayida iyi bilirim.Afiyet olsun hemso.
    Az kaldi yolum dusecek oralara.
    Tarlalarida bi ekstra gubreleriz
    Bende abanalýyým yani forumda bir hemþonuz daha var)

Çok þükür memleketimiz güzel. Mavi ve yeþilin birleþtiði yerler. Her yaz gitmeye çalýþýyoruz. Bu sene gidemiyorum tadýný çýkarýn güzel lezzetlerin ve doðanýn[emoji6]

Alýntý Originally Posted by Zofran Yazýyý Oku
    Yarýþma için tebrikler saftrader.
    Teþekkürler, önemli olan ayný hisselerde al-sat yaparak haftayý %22 kar ile kapatabilmiþ olmamdý. JANTS hayal kýrýklýðý yarattý ama ben yine de çok az kar yapýp göndermiþ oldum.
    Burada, tarafýmdan yapýlan yorum ve görüþler, YATIRIM TAVSÝYESÝ NÝTELÝÐÝ kapsamýnda deðildir.
    SPEKLER ile mücadele eden SAFTRADER

7.  Alýntý Originally Posted by esme Yazýyý Oku
    Deðerli üstatlara " ihlas holding " i sormak istiyorum. Uzunda primsiz, ama kýsa vadede çok prim yaptý. Görüþlerinizi paylaþýrsanýz sevinirim.

"Isterse yuze katlasin, hic bulasmayin, degmez" desem dinleyecekmisiniz? Son 20 senede 20 defe bedelli artirmis ama zerre kadar kar aciklamamis. Her nasilsa, her defasinda patron milyonlarca dolar bedelli parasi bulup, katilmis....

IHFIN'da milleti dolandirip da uzerine yatan kurum bunlar degilmiydi? Ve siz hala bunlarla ortak olmak icin burada analiz mi soruyorsunuz? Bosuna dememisler; "Bizim millette bu para, spekllerde de bu zeka oldukca, daha cok kaz yolunur bu alemde..." Bence az bile yapiyorlar inanin. Hatta bahse de girerim, dolandiriciligi resmi olarak da tescillenmis ve bu isten dolayi hapis yatmis Cet Fadil, yarin yine cikip gelse; ki daha once de bunu en az 5 kere yapmisti, kendisine vermek icin (parasini yani ) kuyruga girecek cok insan cikacaktir. Bu forumdaki arkadaslari da muaf tutmuyorum bundan. Hala Ihlas sorrulduguna gore...

Rasgele,

freesky

8.  Alýntý Originally Posted by talebe37 Yazýyý Oku
    Bende abanalýyým yani forumda bir hemþonuz daha var)

Çok þükür memleketimiz güzel. Mavi ve yeþilin birleþtiði yerler. Her yaz gitmeye çalýþýyoruz. Bu sene gidemiyorum tadýný çýkarýn güzel lezzetlerin ve doðanýn[emoji6]
    3 olduk he hade baham bol kazançlar bu hafta ralli çekermiyiz
    bilmeden yazma düþünmeden konuþma.......

Sayfa 789/1200 ÝlkÝlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •