Sayfa 789/882 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 6,305 - 6,312 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    bak ağzınla söylemişsin duygusallığa gerek yok hisseye aşık olmamak lazım berkosan uzaya gitmeyecek beyler piyasaya göre kar almak maliyet sıfırlamak kazancı korumak iyidir eski piyasa dinamikleri yok 2025 de zor olacak
    Piyasa zorlaştı evet ama hemen enseyi karartmamak gerek..
    Senin teknik desteğini bekliyorum burada olur,baska hisse de olur..

2. Teknikte günlük aylık hatta 3 aylık görümü düşüncelerimi yazdım skumtech gelişmesini fiyatladı bilanço iyiymiş falan bakmıyorum teknikte de üstel-ağırlıklı tüm ortalamalara dokunarak aşağı salıyor tepkisi güdük kalıyor ve bunu zamanında da söylemiştim piyasaya ayak uyduramıyor ispanyada ki fabrikanın başına oğlunu görevden alıp babası geçiyor belki de ufuğun dediği gibi iç problem mi var bilemiyoruz genç yenilikçi varken neden 77 yaşında adam geçiyor o yüzden ben teknik bakıyorum böyle alengirli işlerle strese giremem

Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    günlük grafikte beyaz trendi tekrar kırar 28,24 sarı çizgi çekilen değerden destek almazsa baskı artar 31,70 önemli

aylık grafikte de daha önce tlgrm'da yazdığım gibi aylık rsi kırılımı gerçekleşti ve ağustos itibari ile macd de aylıkta sat verdi
    31,70 in önemi aylıkta da net görünüyor burayı geçmeden dönüş falan gelmez hayal satanlara itibar etmeyin !

ve son olarak 3 aylık graffik eylül kapanışı ile üç aylık kapanış alacak tüm hisseler burası önemli

SON OLARAK BEN TEMELE GÖRE FALAN BAKMAM BÜYÜYORSA BANA BÜYÜMÜYOR TEKNİK NE DERSE O PARAMA KAZANCIMA BAKARIM ! SİZİN GİBİ 4 AY MİLLETİ MAĞDUR EDEMEM

3. enseyi karartmamak için bankalar gibi potansiyel beklenen faiz indiriminin ayak sesleri ve 2025 1ç'e kadar gyo takip etmek lazım kaldı ki fonlar gyo trafında poz aldı bile

4.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    enseyi karartmamak için bankalar gibi potansiyel beklenen faiz indiriminin ayak sesleri ve 2025 1ç'e kadar gyo takip etmek lazım kaldı ki fonlar gyo trafında poz aldı bile
    Sonrasında tedarikçiler takip eder..

5. 77 yaşında memet bey zaten yönetim kurulu başkanı..kızı da meltem vanlı da satışın başında diye biliyorum..
    Hee satsalarda yeni bir hikaye çıkar,güzel olur..

6. 26 milyon dolar pd..
    1/3 ü ne eder..
    Razı gelirler mi bu fiyata,hiç sanmıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Dostum aynı şeyleri tekrar tekrar yazmanın,anlatmanın bir faydası var mı,yeteri kadar kafamız şişti..
    Bak temel olarak güzel bir tartışma ortamı yakalıyor gibi oluyoruz ama yine saçma sapan diyologlar başlıyor..
    Burada temel ve teknik açıdan yorum yapabilecek arkadaşlar mevcut gördüğüm kadarıyla..
    Ufuk ve agresif de bu anlamda katkı sağlarlarsa çok şık olur..
    Benimle ilgili bir sorun varsa da özelden iletişime geçilebilir,tartışırız ve güzellikle sonlandırız bundan kimsenin şüphesi olmasın..
    Atatp konusunda geçmişte cevap vermiştim.. şimdilik tüm telegram yazismalarimiza tek tek cevap verebilirim ama iş daha da karmaşıklaşacak ...senin de bu sağduyuya davetini önemsiyorum...elinde hisse olan bir yatırımcının buradaki huzursuzluktan fayda sağlamayacagi açıktır..kaostan ancak bu hissenin düşmesinde çıkarı olanlar fayda sağlar..

Burada teknik ve temel paylaşımlara fırsat verilirse (satasmalardan vazgeçilirse) herkes fayda görür...
    Son günlerde yaptığımız tartışmalardan çok yoruldum..biraz yazmayarak dinlenmek istiyorum...dinlendiğimde buranin ortamı güzelse belkide eski günlerdeki gibi keyifle temel paylasimlar yaparım...son bir kaç günde yapılan paylaşımların devamını diliyorum...

8. Deprem bölgesinde her taraf inşaat bunlara yalıtım yapılmayacak mı? İnşaat sektörü hiç bu kadar canlı değildi ben deprem bölgesinde yaşıyorum, yıkılmayan binaların bile çoğu kendi imkanlarıyla dış cepheyi yalıtımı dahil yenilendi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 789/882 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •