1.17 destekte durdum durdum durdum ne güzel verdi verdi verdi... Bakalım yarın ne olacak ?Piyasayı bozan biz değiliz THYAO sonuçta .
1.17 destekte durdum durdum durdum ne güzel verdi verdi verdi... Bakalım yarın ne olacak ?Piyasayı bozan biz değiliz THYAO sonuçta .
HDFGS gerçeği. Şu sıralar daha dikkatli ve derin bakmak lazım. Her gün aynı oyun oynanıyor ama dışarıdan bakarsan anlaşılmıyor. Bizim bu patronlar aracı kurum işinden veya işleyişinden anlarlar mı acaba desem. Cevap soru, soru cevap içinde olur mu ?
6 aylık bilanço papaza kurban gitti, 9 aylığı kur yedi, 12 aylıkta sıra bende![]()
![]()
![]()
Perşembenin gelisi carsambadan bellidir . Sonuc :yuzde 1.68 asagi .15 ten donmezse 1.10 YTD .
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kopmak bedava insllah zaman beni hakli cikarmaz. Sonucta duserse bn de zarar etcem
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu iş bank satışı bi bıraksa güzel olacakta. Gerçi al takke ver külah ta olabilir YF ile çünkü bi kaç kere bugün ki ve bugüne benzer miktarlar oldu. Al satlari ters korelasyon olan.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Yer İmleri