Sayfa 79/327 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 625 - 632 arası.

Konu: EUKYO - Euro Kapital Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bugün iyi bir kapanış olucak insallah

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. Bence bugün yine aşağıya salma korkusu verdiler ilk çıktıkları gibi yinede birşey söylemiyorum ben biraz daha 1.40 kardan iyi takviye yaptim

Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3.  Alıntı Originally Posted by west_77 Yazıyı Oku
    Bence bugün yine aşağıya salma korkusu verdiler ilk çıktıkları gibi yinede birşey söylemiyorum ben biraz daha 1.40 kardan iyi takviye yaptim

Acaba elinde kalan lotları satma derdinde olabilir mi

4. Bugün bu tavana gidecek diyorum başka diyen varmi

5.  Alıntı Originally Posted by west_77 Yazıyı Oku
    Bugün bu tavana gidecek diyorum başka diyen varmi

tavan gidermi bilmem ama en azından düşüş durur ondan sonra daha iyi olur yani bugün tavan çok da önemli değil.ha tabi uzuncular için bu görüşüm.ytd

6. west vangd alan satan kim sayfasına yazarmısın mümnkünse?sattım ama yinede merak ediyorum gedik veriyormu diye
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

7. su an ak garantı fınans en ıyı alım yapanlar...
    gedıkle delta en ıyı satıcı

8.  Alıntı Originally Posted by surf Yazıyı Oku
    tavan gidermi bilmem ama en azından düşüş durur ondan sonra daha iyi olur yani bugün tavan çok da önemli değil.ha tabi uzuncular için bu görüşüm.ytd
    Bu sefer de ben size katılıyorum. Öyle tavan mavan istemiyoruz. Ağır ağır gitsin ama sağlam olsun . sağa sola kıvırtmasın.

Sayfa 79/327 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •