Sayfa 79/225 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
Arama sonucu : 1813 madde; 625 - 632 arası.

Konu: KRVGD - Kervan Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by SOrRrOS Yazıyı Oku
    Haluk bey benim aracı kurumdan duyduğum bu bana da mantıksız geliyor ama paranın olduğu büyüklerin küçükleri yuttuğu bir düzende buna şaşırmamak lazım.
    YTD
    Eger emir verilen saatler (milisaniyeler) ayni ise, ayni fiyattan daha yuksek talepler kucuklere gore oncelikli olur. Ama dedigim gibi milisaniyeler bile ayni olmasi lazim.
    Borsadaki altin kural olan "ilk giren ilk cikar" mantigi heryerde gecerlidir.

SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

En basit bir ornekle anlatmak gerekirse, derinlik ekranini takip edin derim. Eger buyuk islemlerin onceligi olsaydi. Her bir kademedeki islem siralamalari buyukten kucuge dogru giderdi.
    Bilmem anlatabildim mi?

Arkadaşlar ben Gedik menkul değerlerle çalışıyorum.
    Öncelik olayı var bunun için ekstra farklı ücret ödeyenler istifade ediyor.
    Ayrıca bizim verdiğimiz emirlerin aracı kurumca borsa İstanbul'a iletilmesi aracı kurumlarca yapılan iletmedende kaynaklanan sorun olabiliyor.
    Bir gün önceden de giriş yapsak bile önemli olan aracı kurumun emri iletmesidir.
    Benim başımdan geçen bir örnek vereyim bir gün önce gece emir girdim 3.tl.dan
    Açılış 2.87 olmasına rağmen işlemin gerceklesmedi
    Aracı kurumu ve durumu borsa İstanbul'a ilettim.
    Kurumdan aldığınız cevapla müracaat edin inceleyelim dediler uğraşmadım.
    Dediğim husus saat 10.da işleme açılan Rüçhan pazarı işleminde olmuştur.

4. Tavandan hisse alma sansiniz yok.Cunku araci kurumlar blok alis giriyor.En yuksek alisi giren ilk sırada oluyor.Info cuma tavanda tek kalemde aldi.Onun icin isterseniz emirinizi 18.15 te verin değişen bir şey olmaz.ytd

Arkadadlar robotlar milisaniye icinde emir veriyor. Bizlerin onlardan once emir verme sansimiz yok. Onun icin agalar mallari oncelikli alir. Sizde buyuk oynayin. Di,de robot kullanin. Sizde tavanda ilk satilanlari toplarsiniz. Bilmiyorsaniz bari boa yorum yapip insanlari yanlis yonlendirmeyin.

6. Şu hususu bilen yok mudur mesela info tek kalemde aldı malı infodan emir yollayan kimler ise onlarda kendi içinde sıralandı bu hafta içi hangi aracı kurum alabilir diye düşünüyorsunuz. Olasılığı yüksek olanlar gedik,a1capital gibi duruyor bu kurumlardan emir iletsek olumlu olma ihtimali olabilir mi acaba

7. arkadaşlar, gedik info A1 ile çalışan varsa, komisyon oranları nedir, yazabilirler mi?

Alıntı Originally Posted by JAN72 Yazıyı Oku
    arkadaşlar, gedik info A1 ile çalışan varsa, komisyon oranları nedir, yazabilirler mi?
    Portfoy buyuklugunuze gore pazarlik edin.

Sayfa 79/225 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •