Sayfa 79/343 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 625 - 632 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

İZMİR'DE ÜÇ GÜNLÜK TEMAS

Hem Türkiye hem de İzmir’e yönelik özel bir gönül bağı oluşan Katarlı iş adamları ve STK’lar, geçtiğimiz üç gün “Türkiye-Katar İkili İş Görüşmeleri” için İzmir’deydi. Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed bin Casim bin Muhammed Al Sani’n önderliğinde yaklaşık 90 kişilik heyet gıda, inşaat, medikal, plastik, kağıt sektörlerinden 150’den fazla Türk iş adamıyla bir araya geldi. İki ülke arasındaki ticareti milyar dolarlar seviyesine çıkaracak açıklama ise Katar Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Mahdi Al Ahbabi’den geldi. İzmir’deki görüşmelerde eğerlendirmelerde bulunan Ahbabi, “Katar ile abluka yapan ülkeler arasında 15 milyar dolarlık bir ticari hacmi vardı. Biz bunun büyük bir kısmının Türkiye ile olmasını istiyoruz. Gerek siyasi duruşunuz gerekse bizi desteklemenizden dolayı bunu istiyoruz” dedi.

150 iş adamı arasında cb varmıdır acebe?

2. CB yukarıdaki iş adamları arasında olsun olmasın bu firma zaten 2011 yılından beri sürekli yatırım yapıyor, pazar sıkıntısı olsaydı bu kadar yatırım yapmazdı, katarlı müşterileri olsa ballı kaymak olur tabide, ama 6 aylık gelir tablosunu açıklayacak hala 5,60 ta debeleniyor ya ben ona yanarım,

3. Bedelsiz Sermaye artırımı ne zaman yapacak acaba?

4.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Bu bilançoda çok ekstra birşeyler olacağını bunun da olumlu yönde olacağını düşünüyorum.
    2. çeyrek gelir tablosuna ait vergi dairesine gönderilen beyanname için 14 Ağustos, konsolide bilanço için ise 21 Ağustos son gün.

Çeyrek bazında 100 milyonun üzerinde hasılat, 25 milyon civarında da brüt karlılık ile beraber yarıyıl toplamında 15 milyonun üzerinde net kar bekliyorum. Bu rakamlar minimum beklentilerim.

Tabi holdinge verilen danışmanlık gideri, Bak-nete ödenen ücret yine takip edilecek noktalar.

5. Ağustos'un 11 i oldu, hala geçici vergi beyannamesini doldurupta maliyeye veremediler, her zaman olduğu gibi yine son gün olan 14 Ağustosu bekleyip borsa kapandıktan sonra akşam 20:00-21:00 saatlerinde KAP'a bilgi verecekler diye düşünüyorum

6. Benimde beklentim 6 aylıkta toplam 180-190 milyon TL.civarı toplam hasılat, 14-15 milyon TL.net kar

7.  Alıntı Originally Posted by BLACKM Yazıyı Oku
    Ağustos'un 11 i oldu, hala geçici vergi beyannamesini doldurupta maliyeye veremediler, her zaman olduğu gibi yine son gün olan 14 Ağustosu bekleyip borsa kapandıktan sonra akşam 20:00-21:00 saatlerinde KAP'a bilgi verecekler diye düşünüyorum
    Aslında hiç vergi dairesini açıklamadan direk bilançoyu açıklaması lazım. Zaten bu bilanço tarihleri çok geç. Nerdeyse diğer dönem bitecek hala önceki dönem açıklanmamış oluyor. Koskoca şirketler Temmuz ayı içinde açıklayabiliyorsa 21 Ağustos'a kadar süre verilmesi saçmalık.

Net rakam vermek gerekirse benim beklentim 200 milyon satış, 18 milyon kar.

8. Bakab ile aynı segmentte üretim yapan satılık fabrika vardı.Satış hakkında bilgisi olan var mı?

Sayfa 79/343 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •