Bu hissede en büyük karın ağrısı jakal gibi bir madrabazın işlem yapması adam sırtınıza yaslanın yükselişi seyredin dedikten sonra hisse üçte bir değer kaybetti tahtada derinlik yok küçük ky almaya çekiniyor tahta sığlaşıyor ve alıcı kalmıyor , hayırlısı beklentiler bir başka bahara kaldı gibi bundan sonra , umarım bir yerden tepki verir , ytd.
35 ten 120 ye gelmis kazanin dogurduguna inaniyorusunuz da...
usd bazli zirve altinda takiliyor. Euro bazli bakinca biraz daha iyi 90 altinda haftalik kapanista 75 ler destek olur gibi. Ben Log ana grafikte ana kanal destegi 90 lar ve euro bazli zirvesini 89 olarak goruyorum altinda 2 hafta kapanis yapmazsak olumlu bakmaya devam ederim. Yoksa körler sağırlar birbirini ağırlamaya devam eder
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla ben demiyorum, bizzat cbaşkanının "dolandırıcı, hırsız" dediği İngiliz vatandaşı eKönomi bakanı Şimşek, açıklama üzerine açıklama yapıyor borsa kazancından vergi alacağım diye.
Bir de yeterince düşürüp yabancıya cazip hâle getirmek için basıyorlar diye düşünüyorum.
Olan kime oluyor, tabi ki bize...
Alavere dalavere Kürt Mehmet nöbete hesabı ‼️‼️‼️
Umarım paket kapsamında cezalar alırızda hisse rahatlar biraz ,söğüslenmekten beli doğrulmadi.
simdi 90 geldimi gelmedimi..![]()
Baktiginiz periyoda gore degisir 2019 mu 2021 den mi bakacagiz yoksa 2024 basindan mi? 2019 dan bakan 40 kat der 2021 den bakan 7 kat der 2024 basindan bakan 3 kat der vb... Tahtaci ne derse o olacak 2. ceyrekler eylul sonu. 2. ceyrek cok iyi gelecekse fiyatlama yapar. 10-15 ml gelecekse top cevirmeye devam ederler. Teknkk acidan 90 alti 2 hafta kapanis benim acimdan belirleyici olur... GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri