Sayfa 79/872 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 625 - 632 arası.

Konu: BANVT - Banvit

Yabancılar bu şirkete 13,42 çağrı ödedi. Patrona ödediği paranın üzerine 1,35 daha fark ödedi. Bütün bunların üstüne yaklaşık 400 milyon borcu üstlendi. Son ödenen farkla 1,7 milyar TL'ye mal oldu. Eski fiyatlar düşünce hisse çok yüksekmiş gibi gelsede hala yeni sahiplerinin maaliyetinin altında. Tabiki hissenin çok artacağı anlamına gelmez ama geçmişte yabancıya satılan Armada Bilgisayar, İngiliz'e satılan geçmişteki Migros ve Kent grafiklerini araştırmak gerekir. Artık şirket diyecekki ben dünyanınönde gelen bir şirketin parçasıyım be onun tecrübe ve iş bağlantılarından faydalanıyoruz diyebilecek. Zamanında Kent bunu çok iyi kullanmış. Bütün bunların yanında fiili dolaşım % 8.23 yani hisseyi taşımak daha kolay. Yeterki patron istesin.

Brezilyalı aldı crfsa gibi yükselecek akabinde bedelsiz çünkü sermaye düşük bu olacak

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

3.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Brezilyalı aldı crfsa gibi yükselecek akabinde bedelsiz çünkü sermaye düşük bu olacak

Hedef sizce nedir...bu fiyatlardan uzun vade alınır mı...

E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by falcon1845 Yazıyı Oku
    Hedef sizce nedir...bu fiyatlardan uzun vade alınır mı...

E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Brezilyalının aldığı fiyat altına hiç gelir mi fiyat verilir ama ya olmazsa vebal almak istemem bedelsiz olacak bedelli olmaz

Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

5. Aslında benim muhtemel senaryo ile ilgili bir fikrim var,ama hariçtendir diye yanlış anlaşılmaktan korkarım..

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Tavanı saatlerdir bozmaması ve forumda kimsenin olmaması pazartesi de yüselişin devam etceğini işaret ediyor bakalım haftaya neler olacak ytd

7. Hissede KY kalmamıştır.. Yoksa şimdiye kadar çok yorum yapılırdı.. :)

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BIST 100 hisselerinde bu yıl

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 79/872 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •