Sayfa 79/548 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 625 - 632 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. temettüler ne zaman hesaplara geçiyor bilen var mı

3. Dun gecti bana en gec bugun her kurumun gecmis olmasi lazim
    Oyak da dokuldu alnus aldi 28 bin lotu
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Dun gecti bana en gec bugun her kurumun gecmis olmasi lazim
    Oyak da dokuldu alnus aldi 28 bin lotu
    Tahtayı bozan çokta yapan yok.Irzına geçen geçene.Çakal sofrası.Şu uyuyan dev TEB biraz tahtasına sahip çıkıp mesala 3 TL.sınırının altı olmamak üzere bir çizgi çekmeli.Bu seviyenin altında hepi topu 200.000 lotla tahtayı belliyorlar.Oyak niye satıyorki anlamadım 2 günde tüm malı boşalttı.Bu hissenin acilen piyasa yapıcıya ve hacme ihtiyacı var.

5. düşük fiyatı yüksek öz sermayesi dikkat çekiyor devamlı temettü de veriyor alıp tutulabilecek bir hisse senedi. YTD.

6. Bu gedik in bugun naptigini anlayamadim ak yatirimla karsilikli olabilir
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

7.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Bu gedik in bugun naptigini anlayamadim ak yatirimla karsilikli olabilir
    Benim bildiğim bu heriflerden kimseye fayda gelmez.Kim bilir kimin adına yapay piyasa yapıyorlar zira yapay olmasaydı bu sığ kağıtta 123000 lot alım kağıdı 3 ün üstüne attırırdı.Şöyle yabancı yatırımcı gelecekki bu düzenbazların oyununu bozacak işte o zaman 5 lira üstünü konuşabiliriz.(Yatırım tavsiyesi değildir=Atmasyon)

8.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Bu gedik in bugun naptigini anlayamadim ak yatirimla karsilikli olabilir
    hisseyi 2 gün önce satışla baskıladı bugünde 1.1miyon hacim yaptı 123bin aldı hissede kinlerimi döküyor nasil bir film dönüyor bende anlamadım. zarar yazdı bugün ak yatırımın 65bin malini 2,82 aldı sonrasında hisse çakıldı anlayan anlatsın lütfen

hergün farklı bir aracı kurum yüklü giriyor. çok ilginç ya biri mal topluyor. yada önemli bir haber gelecek. hergün böyle hacim olsa ne güzel olur. hareketin olduğu yere berekette gelir

Sayfa 79/548 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •