Screenshot_6.jpg
takas ve derinlik
Hisse geri alım programı kapsamında, Şirket tarafından 05.11.2024 tarihinde Borsa İstanbul’da pay başına 72,55 – 74,50 TL (ağırlıklı ortalama 73,56) fiyatından toplam 270.003 lot TKFEN payların geri alındığı belirtildi.
Bugünkü işlem hacminin % 5 i geri alimdan, önemli bir miktar.
Az önce baktım, yönetim kurulu kararı 31.01.2024 ve taahhüt edilen süre 1 yıl, alınması programlanan lot sayısı 18.5 milyon...
Bugüne kadar aldıkları lot sayısı 5.5 milyon ve alınması programlanan daha 13 milyon lot var. Kalan süre guya 3 ay bile değil...
40 lı fiyatlardan Şubat ve Mart aylarında 700 bin lor almışlar...
50 li fiyatlardan Mayıs-Haziran-Temmuz aylarında 500 bin lot daha almışlar...
Ama asıl hareketlenme ve alımlar geçen ay yani Ekimde başlamış.
Tl bazlı 2 gün önce tarihi zirvesi 80 lirayı görmüş, bugün günlük grafik sata dönmüş ama haftalık-aylık hala fena değil... Dolar bazlı grafikte kapanışı 2.10 dolar ve Ocak 2023 te 2.69 dolar görmüş...
Aylık dolar grafiği enteresan... Haziran 2008 3.91 dolar ve Mart 2019 3.91 dolar ile çanak yapmış tam 11 yılda, kulp için geri çekilmiş, Ocak 2023 te 2.69 dolar görülmüş..
Bu grafik uzun yıllar içerir bolllcaaa sabır gerektirir ama çok uzun vadede çanak-kulp 3.91 dolar ile tamamlanırsa kimbilir nerelere gider...
BU arada günlük grafik bugün sat işareti vermiş... Benim penceremden bunlar var ama sakın itibar etmeyin, ne aldım ne sattım, sadece forumları dolaşırken rastgelip yazmak istedim... Kazancınız bol olsun...
Tekfen 30-35milyar tl kar yazmadan benden tek lot satış yok.. Alıma devam.. Bu karlar yazıldığında 1000-1800 tl arasında muhteşem Tekfeni sadece sabırlılar görebilecektir.. Bu günlerin geleceğini patronlar bildiği için ufaktan süpürmeye başladılar.. Heyecan yaratmamak için yavaştan ilerleyecekler.. Bir alım programı daha gelecektir.. Hiç bir şeyi riske atmıyorlar.. Syglr.
O kadarını bilemem ama 3.91 dolarda çanak-kulp formasyonu tamamlanırsa, kulpu kırdıktan sonra kulp derinliği kadar daha gider, sonra keyfi hala yerindeyse çanak derinliği kadar daha gider...
Bu tarz 11 yıllık hatta kulp sürecini de eklersek 14-15 yıllık formasyonların bitişini bekleyecek KY sabrı yok...
Bas şöyle güzelce aşağı eklememizi yapalım, faiz indirimi gelince hiç yapamazsın
Hisse geri alım programı kapsamında, Şirketimiz tarafından 08.11.2024 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 70,30-72,60 TL (ağırlıklı ortalama 71,71) fiyatından toplam 500.000 TL nominal değerli TKFEN payları geri alınmıştır.
Gerçekleştirilen işlem sonucunda geri alınan payların nominal değeri 6.080.000 TL'ye ulaşmış olup, Şirketimiz sermayesine oranı %1,6432'dir.
500 000 iyi bir miktar
Yer İmleri