Sayfa 792/1001 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Holocoin, bittorent, tron isimli üç kripto paraya geçen ayın 6 sında 100 lira attım.. Temin bakayım dedim hesap 720 lira olmuş.. Şok oldum.. 8 senedir eşşek gibi çalışıp maaştan arta kalanla biriktirdiğim hisselerin toplam getirisi %523.. Borsadaki yan kağıtlardaki ky nin kriptolara kayması çok doğal.. Filipin, vietnamdan sonra en çok kripto para piyasasına dadanan ülke biziz sanırım
    OMAHALI

Ya kardeşim yazıp çizip durmayın şu coini, süzmenin biri okuyup özenecek parasını çarptıracak bu ********lere... İlle coin yazacaksanız coin başlığı var bildiğim kadarıyla 😘

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    23 martta Mehmet abi 1225 Viobda dibi işaretledi. Artık tepeyi işaretlememiz ilazım, vurdursun yukarı neyi bekliyor pala bende anlamıyorum
    Bugün işim vardı piyasaya bakamadım, sabah yazdığımı yabmış
    Aferin palaya biraz vurdurmuş yukarı ama yeter mi bence yetmez, biran önce tepeyi bulmamız ilazım
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün işim vardı piyasaya bakamadım, sabah yazdığımı yabmış
    Aferin palaya biraz vurdurmuş yukarı ama yeter mi bence yetmez, biran önce tepeyi bulmamız ilazım
    Evet accuk acele etmesi lazım

5.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Holocoin, bittorent, tron isimli üç kripto paraya geçen ayın 6 sında 100 lira attım.. Temin bakayım dedim hesap 720 lira olmuş.. Şok oldum.. 8 senedir eşşek gibi çalışıp maaştan arta kalanla biriktirdiğim hisselerin toplam getirisi %523.. Borsadaki yan kağıtlardaki ky nin kriptolara kayması çok doğal.. Filipin, vietnamdan sonra en çok kripto para piyasasına dadanan ülke biziz sanırım
    Evet sabah blomda söylüyorlardı. DTh lardan bozulan paranın bir kısmı sanal paralara ve mevduata kaymış borsa demediler..sanal para ile ilgili bana da çok bildiri geliyorda aklıma titan saadet zinciri geliyor son halkadan binmeyelim diye cesaret edemiyorum..

6. Ntv de Çelik boyna kaydırıyor. Cb ben yumuşak konuşayım da sen kaydır demiş heralde..

Osmanbey de eski bir Rum pastahanesine gidip paskalya çöreği alsam, minik ısırıklarla yiye yiye dolaşsam

Hristiyan kardeşlerimin paskalya bayramı kutlu olsun ...

8.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Evet sabah blomda söylüyorlardı. DTh lardan bozulan paranın bir kısmı sanal paralara ve mevduata kaymış borsa demediler..sanal para ile ilgili bana da çok bildiri geliyorda aklıma titan saadet zinciri geliyor son halkadan binmeyelim diye cesaret edemiyorum..
    Herhangi bir göstergesi değerlendirmesi olmayan bir şeye güvenmek de ne biliyim ha Kıbrıs da kumar oynamışın ha coin almışın hiç farkı yok

Sayfa 792/1001 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •