Sayfa 792/826 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802 ... SonSon
Arama sonucu : 6608 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    haymanada durum nasıl nosfe abi?
    haymana batıya mı çıkıya mı
    Göçü sardık bi kere batarsa az da goçhisardan devam ederiz ne edem hic düşünmüyorum onları

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    10329.....................17 adet ŞORTttttttttttttttttttt......spekkkkkkkkk resmen aşağı diyor......
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    stop oldun mu?
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    olmam ......verecek ......gücü yok.......poz kapatıyor bu hırpolar.............
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    noldu paşinyan... longa geçtin ama ya araba kullanıyodun yada yerli milli uzay mekiğimizle atmosterden aya giderken yazamadın gene demi.

neyse.. sağlık olsun.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynen ben tohatlı dayucuğuma hiç gıbraşma dediydim ryl tim zırt pırt poz alıp duyruydu, gaptırmıştır herife malları
    Trade ederek asla kazanamazsınız dayucuğum, dipten alıp bekliycen el turco abi

Vaziyet budur.😂😂😂

3.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Vaziyet budur.������
    Akp liler için berbat bir gün
    Hem kayyum gelecek diye shorttan battilar hem aparat kilicdari getiremediler

4.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Vaziyet budur.������
    Endekis düşerken kazanamayız, endekis yükselirken kazanamayız, nolcuuk biz akplilerin hali
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Endekis düşerken kazanamayız, endekis yükselirken kazanamayız, nolcuuk biz akplilerin hali
    1-1,5 Senedir yatay ; git geller de kazandığına say.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Yüzde elli şansım var. Ya aşağı gidecek ya yukarı piyasa, yan yan gitmez herhalde...
    Borsada benim gibi bilmeyenin de yüzde elli şansı var. Yeter ki kaldıraçlı, kredili oynama; ihtiyaç parayla yatırım yapma.

Ekran takip edemedim bugün. Eski çalıştığım iş yerinde alacağım kalmıştı. Beni çağırdılar. Ben oraya varana kadar eski patron gitmiş. Yarına kaldı iş... Borsada 4 bin liram üç haftadır yeni kâra geçti. Eski patrondan alacağımı alsam borsaya sokmam çünkü ihtiyacım olan para. Bulaşık makinesi bozuk, elde bulaşık yıkıyoruz; bulaşık makinesi almam lazım... Yine enteresan yerde kapanmış BİST 100: https://invst.ly/1b6-10

BİST 100 9 bin 600 stop, bir adet Bodrum'da lahmacun hedefle 4 bin liralık hissemi tutacağım. İhtiyacım olan para değil zaten, ne olursa olsun. Yanlış yunluş çizmediysem BİST 100'de çizgiler şöyle olabilir: https://invst.ly/1b6-fe

Sayfa 792/826 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •