Bu kadar ******** bir patron görmedim hayatımda..............gerçekten
Bu kadar ******** bir patron görmedim hayatımda..............gerçekten
Nerde bu millet devre kesti
Maalesef belediye 18. Maddeye henüz başlanmamış. Encümenin bunun için talimat vermesi gerekiyor diyor şirketin yatırımcı ilişkileri kişisi. İyi haber, işlemler bilgisayar ortamında yapılıyormuş. Bi iyi haber daha, yılık değerleme için başvuru yapmışlar. Geçen seneye göre (tarla haliyle) bir artış mutlaka olacaktır. Ytd.
Ufak bir not Ateks arazi spekülasyonu alan kurum ykb turgg alisa gelen ykb başka sözüm yok hakim bey tesadüf birde piyasa değerinde aradaki fark bakın...
Belediyeyi arayan oldu mu 18.madde ile ilgili olarak, aradım, yaklaşık bi süre söylediler ama burada paylaşmayacağım daha önce imar sürecinde belediyeden aldığım bilgileri paylaşınca şüpheyle yaklaşanlar olduğu için, dileyen arasın cevap veriyorlar sağolsunlar, 10 yıldır bekleyenler için bir kış, birde bahar, sonrası YAZ![]()
gazmanbaba, 2017'de ben de ateks almıştım 13-14₺'lerden, kağıt düştü 7'lere, uzun süre süründürdü dayanamadım sattım zararla, sonra nerelere gitti kağıt.. ateks'ten 3 sene sonra yine arsa hikayesi olan turgg düştü bahtıma, ama bu sefer şerbetliyim hikayenin sonunu bekleyeceğim..
Yer İmleri