Sayfa 796/1003 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 6,361 - 6,368 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    Ne olur bu hulk? Trent sanki 6 liraya gider oralarda dinlenir oyalanır gibi geliyor bana.
    Hulk hareketlendi en azindan biraz.Endeks izin verirse olabilir,endekse bağlı. Yatay bile gitse endeks yine yükselebilir derim ama zayıf /aşağı endekste ana kale 5 e doğru gidebilir diye düşünüyorum. Tahmin tabi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar, silikonunuzu ayrı derdinizi ayrı .... Herifçioğlunun biri çıkıp ne IMF si arkadaş biz bize yeteriz derse görürüm ben bist 100 ü. Silikon ile ilgili son kelam benden olsun. Eskiden malumunuz meftalara pamuk tıkarlardı. Teknoloji orayıda etkiledi. Artık silikon tabancasının ucunu mabada sokup bir tık ile olayı bitiriyorlar. Bu bilgide benden olsun
    Doktor sizler nasil oldunuz? Ne yapalim ya, sey piyasaya cikti diye yasam dursun, hep aglayalim mi ki. Silikonuma bile laf ettiniz yav. Bir denesene yapabiliyor musun ki eline yuzune bulastirmadan, butun evi batirmadan.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Doktor sizler nasil oldunuz? Ne yapalim ya, sey piyasaya cikti diye yasam dursun, hep aglayalim mi ki. Silikonuma bile laf ettiniz yav. Bir denesene yapabiliyor musun ki eline yuzune bulastirmadan, butun evi batirmadan.
    İyi kardeşim ne yapalım mücadeleye devam. Benim personellerimden 3 kişi covid pozitif. Full tedbir alacağız şakası yok hiç. Bu arada s400 ile ilgili haber var mı? Hulkun kaderini mahkeme öncesi s400 belirleyecek, bence eli kulağındadır.

4.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Hulk hareketlendi en azindan biraz.Endeks izin verirse olabilir,endekse bağlı. Yatay bile gitse endeks yine yükselebilir derim ama zayıf /aşağı endekste ana kale 5 e doğru gidebilir diye düşünüyorum. Tahmin tabi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Olabilir. Virüsle çakıldı. Şimdi imf. İle ileri, geri yapacak sanki. İmf ile işimiz yok derler düşeriz.. Bir zaman sonra biraz yumuşama... Biz IMF den de kredi alırız ama koşulsuz vs. Bu Para salgın la mücadelede kullanılacak vs. Hulk tekrar yukarı. Bana da öyle geliyor ki.. Bu iş baya su götürecek... Almazsak döviz fırlar mı??? Faiz ne olur???? Alırsak tükürdüğümüzü yalarmıyız??? Kasa dolar doluysa basarsın havanı. Yoksa yel değirmeni savaş mı edeceğiz. Sahte kabadayı mı? Olacağız. Yoksa gerçekt kabadayı mı ? İlerleyen zamanda göreceğiz herhal.

yıldız ortak cdsler düşmüş diyorlar.
    doğru mu.
    yoksa onu da mı silikonla yapıştırdılar
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    Olabilir. Virüsle çakıldı. Şimdi imf. İle ileri, geri yapacak sanki. İmf ile işimiz yok derler düşeriz.. Bir zaman sonra biraz yumuşama... Biz IMF den de kredi alırız ama koşulsuz vs. Bu Para salgın la mücadelede kullanılacak vs. Hulk tekrar yukarı. Bana da öyle geliyor ki.. Bu iş baya su götürecek... Almazsak döviz fırlar mı??? Faiz ne olur???? Alırsak tükürdüğümüzü yalarmıyız??? Kasa dolar doluysa basarsın havanı. Yoksa yel değirmeni savaş mı edeceğiz. Sahte kabadayı mı? Olacağız. Yoksa gerçekt kabadayı mı ? İlerleyen zamanda göreceğiz herhal.
    S400,Halkb davası, IMF vs.
    O kadar konu var ki.Artik yatirimciliktan cikip sihirbazlik ve kahinlige donustu bu is.Dün yılların anlı şanlı ekonomistleri aralarında yorum yapıyor : Imf olmasaydı iktidar şimdiye kadar bunca söylentiye istinaden çıkıp "yok kardeşim Imf gündemimizde" deyip yalanlardi diye.Kısmet buguneymis. Bugün yalanladılar sanırım yok imf istemiyoruz dediler.Ee fena mı oldu borsa 3-5 bin çıktı bu arada.Ilk günde yok deseydik çıkar mıydı

7.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    yıldız ortak cdsler düşmüş diyorlar.
    doğru mu.
    yoksa onu da mı silikonla yapıştırdılar
    Ortak Cuma günü % 20 düşüşle 414 puana düşmüş. 100 puan düşüş.
    S.Arabistan da sokağa çıkma yasağı geldi.borsası -% 2.
    Bizle ne ilgisi varsa
    Diğer borsalar kapalı olunca .

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Muahahahaha. O koydugum whatsapp resmine hizli baksaydiniz herifin kartviziti varmis avatarinda. Hemen gordum hallettim
    dostum ben baktım kamufleden önce neden gizliyosun hangi ülkede olduğunu .?

Sayfa 796/1003 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •