Sayfa 797/931 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by BuyukPatron Yazıyı Oku
    En çok da kalvin reise üzülüyorum ben. Adam ev alacam diye 0.90 lardan çıkmıştı hem evi alamadı hem kağıt bugün itibari ile 1.95 i gördü çok da çabalardı grafik falan çizerdi az bekleseydi aynı evden 2 tane alacaktı 8-9 ay sabır etseydi sadece... Kim bilir belki şubat marta 2 değil 3 ev parası olur :D

Yatırım tavsiyesi değildir. Kendi fikirlerim beni bağlar.
    bu kagıt bilançoya göre temettü vermez bilin...geçmiş yılları inceleyin...bu yıl kar iyi diye iyi temettü olarak 25 kuruşu geçmez...yıllarca blikit fon gibi temettu vermiştir

2.  Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    bu kagıt bilançoya göre temettü vermez bilin...geçmiş yılları inceleyin...bu yıl kar iyi diye iyi temettü olarak 25 kuruşu geçmez...yıllarca blikit fon gibi temettu vermiştir
    Gayet iyi biliyorum fakat uyarı için yine de teşekkür ederiz

3. sermaye tavanın yükseltilmesi ile ilgili bi maddesi var diye hatırlıyorum...belli bi süre içerisinde 300m çıkarılması gibi.. o sene bu sene olabilir...tam bilgi sahibi biri aydınlatırsa sevinirim..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by armag Yazıyı Oku
    sermaye tavanın yükseltilmesi ile ilgili bi maddesi var diye hatırlıyorum...belli bi süre içerisinde 300m çıkarılması gibi.. o sene bu sene olabilir...tam bilgi sahibi biri aydınlatırsa sevinirim..
    evet beklentim dahilinde, 2019 yılı özel bir sene oldu. Ocak-Şubat ayında belli olur.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

5.  Alıntı Originally Posted by armag Yazıyı Oku
    sermaye tavanın yükseltilmesi ile ilgili bi maddesi var diye hatırlıyorum...belli bi süre içerisinde 300m çıkarılması gibi.. o sene bu sene olabilir...tam bilgi sahibi biri aydınlatırsa sevinirim..
    Merhaba ortaklar bende bu kismini merak ediyorum. Bu konuda bizi aydinlatabilecek arkadaslar varsa iyi olur sermaye tavani nasil yukselir ne zmaan yukselir yonetim kurulunun elindemidir yoksa herhangi bir zorunluluk varmidir daha once belirlenen bir tavanda ne kadar sure kalinabilir illaki o rakam gorulmelimidir yukseltmek icin. Biraz abarttik galiba ama eminim ben gibi merak edenler vardir.. simdiden saolun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    -Haftalık Rapor-
    Pay Başına Net Aktif Değer
    1,72

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/805909
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

7. vay vay tahtayı kötüleyen arkadaşlar şimdi alın diyecek nerdeyse

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yok sn magnetic defter değerini geçerse rasyonel olmaz açığa satarım demiştim.Neyse Dediğim gibi arkadaşlar bu işyat benim üzerine analiz yaptığım işyat değil,hareketleri,hacmi,değerlendirme fiyatı ,iskontosu falan her şey değişik,ben bu kağıt hakkında yorum yapamam cidden ,her şey olabilir burası borsa elbet,ben 20 yıldır borsayı takip ediyorum,elbet bu mecrada herşeyin olabileceğini bilecek kadar deneyimim var.Burada cidden yazdıklarımdan kırılan arkadaş olduysa özür dilerim,şu anda görüyorum ki kağıda spek dadanmış olduğunu düşünsem de , yorumcular arasında spek yandaşı bence yok.(Tek bir istisna dışında onu da sizler de eski yazılara bakarsınız kolayca tespit edebilirisiniz,o yorumcudan şüpheliyim)
    ))))))))))))))

Sayfa 797/931 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •