Aynı şekilde çalışan bir personel 2014 de 7500 dolar alıyordu ama ,
müdür olmayan takım şefi olan kişilerden bahsediyorum .
Ağustos vade dolar 16
Faiz altı/dengi artış sıkıntı..
5 aydır ''yatay''bant
![]()
Memento mori
1500 dolar alan birinin türkiye de ticarete atılıp aynı veya daha fazlasının kazanabilmesi için enaz 1milyon ciro lu iş yapması lazım aylık ..1 milyon ciroyu yapabilmek için gerekli personel kira elektrik vs masraflarını düşünce anca 1500 dolar kazanc elde edebilir..bir mlyon ciro yapan bir işyeriiçin gerekli minimum sermaye de 2-2,5 milyondur..bankacının sermayesi bilgisi dir..1500 doları o bilgiye alır..tüccarın bilgisi olmadıgı için parasının gücünü kullanır..kısacası yapılabilecek en salakça şeydir..1500 dolar maaşı bırakıp ..ticarete atılmak..dr ,avukat,muhendis ,finans piaysalırında olanların yapmayaagı işlerdir..ticaret benim gibi bir meslegi olmayan insanların yapacagı işlerdir..ben de ne kadar çok sermayemi yukseltirsem..kazancım o kadar artar ..ve meslek sahibi bir insanın kazandıgı kadar kazanabilirim..aylık 20 bin kazanan iyi bir avukat bilgisi sayesinde iyi işler yapar çok fazla mesai harcamaz çok yorulmaz ama iyi kazanır..iyi yaşar..bende onun gibi yaşayabilmek onun gibi kazanmak için ..çoook ama çoook çalişmalıyım..ve kazancımdan tasaruf edip daha fazla sermaye yapıp şu anki kazancımdan daha fazla kazanmalıyım ...haa bahsedilen bankacı sıraan bir gişe memuru ise ve eline 6-7 bin tl geçiyorsa...ve çaliştigi kurumda liyakat sorunu ver ve yukselemeyecegine inanıyorsa ..o zaman ticaret tercih edilebilir..
İş Bankası maaşları ne kadar?
Türkiye İş Bankası'nda çalışan personeller en düşük asgari ücret olan 4.253 TL alırlar. 2022 yılında İş Bankası'nda çalışanlar prim ve diğer ödemelerle beraber yaklaşık olarak 5.000 TL maaş almaya hak kazanırlar. İş Bankası personellerine yemek kartı ve yol parası, sağlık harcamaları gibi ödemeler de yapmaktadır.
Gişe görevlisi
4.500 – 5.600 TL
Gişe asistanı
4.800 – 5.900 TL
Müşteri temsilcisi
4.900 – 5.100 TL
Müfettiş
5.600 – 9.800 TL
Banka müdürü
6.400 – 18.000 TL
Genel müdür
12.000 – 50.000 TL
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri