Bosfor o geçmiş yazılarımda. Alfred herrhausen
Onu bul oku
Film orda kopuyor
Bosfor o geçmiş yazılarımda. Alfred herrhausen
Onu bul oku
Film orda kopuyor
Ortadoğuyu arap baharı bahanesiylen kana bulayan ABD ve Avrupadır,yani EMPERYAL güçler,bu güçlere hizmet edenlerde ülkelerini batırmışlardır,en fazlada Kaddafiye üzülmüştüm,adam insanları için çalışmış,eğitim,su,elektrik vs bedava,çoğunu maaşa bağlamış,hala bu şekilde alanlar var,dış güçler kabile reislerine çalışmış desteklemiş Kaddafiye karşı kışkırtmış siz sömürüyor diye,zaten sonra olan oldu kışkırtılan halk kaddafiyi linç etmiş...Kaddafi halkını refaha ulaştırdı diye linç ettiler,peki bizdekler halka ne verdi ?...Ayrıca bize Kıbrıs savaşında hizmetleri sonsuzdu,ABD ambargosunu delerek onları dinlemeyerek bize yardım elini uzatmıştır,bazıları kötü bilir,bu yaptığı imkanları bize yapan olsaydı kulu kölesi olurdum.
kaddafi delince seviyorsun da bizimkiler delince neden sevmiyorsun![]()
Bu foruma hiç uğramayanları görüyorum,acep dolar ile ilgili diyemi ?
benim kurum da bütün teminatlara + 50% yapmış
genele yayıldı..
pazartesi MC/teminat şenliği var.
Kados sag olsun Bize karsi coh eyiydi
bize o zmn petrol Verdi destek verdiydi 74 te kibris harekatinda
Biz de ona dugun hediyesi olarak herhal
Nato nun izmir den Libya harekatini yonetmesi icin karargahlari vs actiydik))
Ya Vefa bu mu be .
Gitsin italyadan yonetsin ya
Bize ne
Izmir nire Libya nire
Aslinda altin Kural Kimseye eyilik etmeycen belki de
Eyilik et Cezani cek
sn.deniz43,
Size saygım büyük ama burada caner50 forumdaş haklıdır.
1994 de süper bonolar 3 ay da net %50 faiz vermişti.
Sizin de şöyle haklılığınız var. %50 net faiz , 3 ay da 1 in yıllık bileşke faizi
1,5*1,5*1,5*1,5 = 5,0625 -1 =4,0625 *100= %406,25 yani yaklaşık %400 faiz
Henüz 1 yıllık evli genç bir mühendistim o zamanlar. Herkes alamamıştı. Hatırı sayılı ve banka mevduatı yüksek kesim alabilmişti o bonoları. O zamanki patronumu almasına ikna etmiş , bir kısmına ortak olmuştum sağolsun. Düğünden toplanan ziynet falan orada değerlendirmiş , vade sonunda da ilk evimi almaya ciddi bir sermaye oluşturabilmiştim , oradan net biliyorum.
Saygılar
Yer İmleri