Sayfa 798/987 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 6,377 - 6,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. Izmirde merkezi isitmasi olsn bazi apartmanlar artik geceleri isiyi kapatiyor. Millet elektrikli sobayla isiniyor. Cocugu bebegi olanlarin isi zor. Elektrik faturalarini gorunce bayilmasalar bari

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bulabilene ne mutlu lucky üstad,umarım nickiniz gibidir hayatınız
    geçiyorduk uğradık , doğuştan yazılı tahliye kontratı ile.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    geçiyorduk uğradık , doğuştan yazılı tahliye kontratı ile.
    Herkesde var o kontratda kimi evsahibi oldum sanıyor,aslında herkes kiracı.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Herkesde var o kontratda kimi evsahibi oldum sanıyor,aslında herkes kiracı.
    ev sahibi olanlar hayata alacaklı gözü ile bakanlar. ben alacaklıyım hayat bana borçlu olarak bakanlar yüzünden bu dünyada kötülük var zaten. oysa ki borçlu olan sensin
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    ve bütün alacaklılar mutsuz ölür.

Valla bana sorarsanız ne alacaklıyım ne borçlu ,nötr olmakta fayda var.Aksi durum gereksiz bir ruh haline neden olur.Borçluluk psikolojisi her türlü merciye karşı hiç sevmediğim bir şey.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    borçlu olmak demek şükretmeyi bilmek demek , doğaya gereksiz yere müdahaede bulunmamak demek , insanlara faydalı olabilmek demek . borçluluk budur. siz ne anlam yüklediniz ?

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    borçlu olmak demek şükretmeyi bilmek demek , doğaya gereksiz yere müdahaede bulunmamak demek , insanlara faydalı olabilmek demek . borçluluk budur. siz ne anlam yüklediniz ?
    Bunlar borçmudur,bunlar zaten olması gereken,ben bu dünya sınav yeri,yaradana borcu ödemek vs gibi şeyleri de düşünenler olabilir diye yazdım.

Sayfa 798/987 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •