Sayfa 799/964 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Freecell hocam kanunda bir açıkmı var.
    Alt soy: çocuğun, torunun
    Üst soy: annen, baban, deden

Kardeş bu konuda muğlak.

2.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Peki ya SPK bir defaya mahsus... gk da oy kullanması için bir defaya mahsus oy hakkını çözmüşse zt nin...

ki aksi durumda bu sene gk'yı yapardı...

SPK diyor ki bütün kısıtlamalar devam ediyor. Oy hakkının kısıtlanması da bunlardan biriydi...

ki zaten oy hakkı olsaydı zaten gk'yı yapardı çünkü oy hakkıda olurdu...

yani bunlar bizim blokelerimizi çözün derken oy hakkımızı da çözdürün demek istiyorlar...

peki çözülmezse ne olur...

zt gk yapamaz... eğer ki oy hakkı yoksa yönetimi kaybeder... oy hakkı varsa da yukarıda yazdığım TTK 436'ya göre kendini ibra edemez... yani hisselere ihtiyacı olacak...

Onun için sizce blokeler kalkınca mı hisseleri yükseltir. Yoksa kendini gk'da sağlama almak için piyasadan lot toplaması gerektiği için mi??

bakın dağın arkasındaki olaya bakın... amaç blokeler çözülsün değil, amaç kısıtlamalar kaldırılsın bunun için de oy hakkı da var...

gk yı yapmak zorunda kalacak ve piyasada ki hisselerin hepsi sahipli... ve çoğu da öyle 3-5 e satmayı düşünmüyor
    Gk nın bu aşamada tekrar ediyorum gelinen noktada onlar açısından sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum. Yapmadılar zaten.
    Gelecek yaza kadar süreleri var. Daha evvel örneğini yaşadık.

3. Babası da bu 250 milyonluk spk cezasından aldı... onu da ibra etmemeliydi...

bir de zt nin imza yetkisi vardı hocam...

bir de dediğim gibi bu blokelerin kalkmasını babalarının hayrına istemiyorlar. Amaç bütün kısıtlamaları kaldırarak... bizi daha fazla üzmek...
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

4.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Gk nın bu aşamada tekrar ediyorum gelinen noktada onlar açısından sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum. Yapmadılar zaten.
    Gelecek yaza kadar süreleri var. Daha evvel örneğini yaşadık.
    Bakacağız hocam süreleri var mı yok mu???

biliyorsunuz biz %5 in üstündeyiz... biz hakkımızı her platformda arayacağız...

onun için bu gruba saldırılıyor. Türk Ticaret Kanunu %5 hissesi olan şahıs ve ya gruplara bir sürü hak vermiş hocam...

bizim amacımız hakkımızı almak... kanuni olarak ne hakkımız varsa da kullanabiliriz....
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5. Bakın ben sizin karşınızda değilim. Tersine hepimiz aynı taraftayız. Bu iş biran önce çözülsün. 30 milyon lot açılsın. Dava da bir yandan devam etsin. Zaten benim düşündüğüm, aklımdaki gibi hareket ederlerse yılbaşında kimse kalmaz burada. Sadece tahmin.

6.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Bakacağız hocam süreleri var mı yok mu???

biliyorsunuz biz %5 in üstündeyiz... biz hakkımızı her platformda arayacağız...

onun için bu gruba saldırılıyor. Türk Ticaret Kanunu %5 hissesi olan şahıs ve ya gruplara bir sürü hak vermiş hocam...

bizim amacımız hakkımızı almak... kanuni olarak ne hakkımız varsa da kullanabiliriz....
    Hocam konu hakkımızı almaksa en başta ben istiyorum. Benim hesabım 2 lira. Bundan aşağısı 5 yıldır bekleyeni kurtarmaz.
    Buda çok çok zor. Benim düşüncem zararla çıkacağım. Ama zararın neresinden dönsen kardır demiş atalarımız.

7.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Babası da bu 250 milyonluk spk cezasından aldı... onu da ibra etmemeliydi...

bir de zt nin imza yetkisi vardı hocam...

bir de dediğim gibi bu blokelerin kalkmasını babalarının hayrına istemiyorlar. Amaç bütün kısıtlamaları kaldırarak... bizi daha fazla üzmek...
    Üst soy)

8.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Freecell hocam kanunda bir açıkmı var.
    Alt soy: çocuğun, torunun
    Üst soy: annen, baban, deden

Kardeş bu konuda muğlak.
    Sayın avukatlar bu konuda ne düşünüyor.

Sayfa 799/964 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız