Sayfa 799/1001 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    EIB bugün de getirisi güzel, yeni değeri 0, 066892
    TCA artıda 0.052691
    TDG ve IPV de durum nedir veriye ulaşan var mı?

https://twitter.com/swingtradin
    Buna göre EIB
    +0,215

2. Bugün çok hareketli bir gün oldu.
    Sabah baktım bizim hisse fonlar + %1 civarındalar.
    Öğlende bir baktım -0,8 olanlar var ve hepsi eksi
    İkindi zamanı baktığımda çoğu +0,8 olmuştu.

3. Eurobond borçlanma fonları ile usd/try getirileri arasındaki korelasyona, ilişkiye bakıyorum grafikler üstünden. Beğendiğim bir tanesi ile baktığımda ( DBH ) tuhaf bir ilişki çıkıyor, buna ne derece korelasyon denir bilmiyorum, çoğu zaman neredeyse ilgisiz davranmış. Diğer eurobond fonları ile de benzer grafik oluyor.

Mum grafik yeşil kırmızı olan fon, mor çizgi usdtry

Örnekte başlangıç 1 kasım 2019 aldım. Son sekiz buçuk ay.

4.  Alıntı Originally Posted by montoya61 Yazıyı Oku
    Benim gibi kaç kişi var merak ediyorum. 5 adet fon al. Çok daha fazla oranla para yatırdıkların eksi yazsın veya nötr kalsın (2 fon 15 gün) , daha az oran para yatırdıkların (3 fon)beklentimden daha iyi performans göstersin.
    Ben varım . Kaybeden iki fon izin vadeli borçlanma aracı be eurobonddur. (BUGÜNLERDE fazla kazandirmadi). Kazandıranlarin içinde hisse vardır.

5.  Alıntı Originally Posted by montoya61 Yazıyı Oku
    Benim gibi kaç kişi var merak ediyorum. 5 adet fon al. Çok daha fazla oranla para yatırdıkların eksi yazsın veya nötr kalsın (2 fon 15 gün) , daha az oran para yatırdıkların (3 fon)beklentimden daha iyi performans göstersin.
    kendi taktigim şöyle, %5'er miktarda 6 fon aldim hepsi hisse fon, kar oranı arttıkça ayrisan ilk 4Üne, toplam portföyün %5i kadar daha ilave ediyorum, geride kalmaya devam ederlerse son 2 taneyi şutlayacagim, kalan 4Üne 2si ayrışacak şekilde aynı şekil ilave yaparak 2/3 hisse fon yapmayı düşünüyorum, tabi rüzgar dönerse nasıl olacak düşünmedim henüz 🙂

6.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Ben varım . Kaybeden iki fon izin vadeli borçlanma aracı be eurobonddur. (BUGÜNLERDE fazla kazandirmadi). Kazandıranlarin içinde hisse vardır.
    Yalnız olmadığımı biliyordum. Düzeltme gelmezse bir haftaya ağırlığı azaltacağım. Hisse ve emtia var kazanan tarafta. Emtia ağırlığını artırmayı düşünüyorum ilk etapta. Yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle...

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Eurobond borçlanma fonları ile usd/try getirileri arasındaki korelasyona, ilişkiye bakıyorum grafikler üstünden. Beğendiğim bir tanesi ile baktığımda ( DBH ) tuhaf bir ilişki çıkıyor, buna ne derece korelasyon denir bilmiyorum, çoğu zaman neredeyse ilgisiz davranmış. Diğer eurobond fonları ile de benzer grafik oluyor.

Mum grafik yeşil kırmızı olan fon, mor çizgi usdtry

Örnekte başlangıç 1 kasım 2019 aldım. Son sekiz buçuk ay.

Grafikteki fon Türk eurobondları taşıyor ise CDS 'deki değişim ters korelasyona sebep olabiliyor.
    Son düzenleme : abelardousa; 07-07-2020 saat: 21:53.

8.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    kendi taktigim şöyle, %5'er miktarda 6 fon aldim hepsi hisse fon, kar oranı arttıkça ayrisan ilk 4Üne, toplam portföyün %5i kadar daha ilave ediyorum, geride kalmaya devam ederlerse son 2 taneyi şutlayacagim, kalan 4Üne 2si ayrışacak şekilde aynı şekil ilave yaparak 2/3 hisse fon yapmayı düşünüyorum, tabi rüzgar dönerse nasıl olacak düşünmedim henüz ��
    Ben tek bir enstrüman düşünmedim... Değişken oranda emtia , hisse ve borçlanma araçları var.

Sayfa 799/1001 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •