Tamam o zaman hemen ona oy verelim. Siz de Ali Babacan a oy verecek misiniz peki?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6'lı masana olaylara sistem yaklaşımı ile bakan sadece Ali Babacan. Global ilkeleri benimsiyor ama Türkiye için çok erken. Burada daha hemşoculuk bile bitmedi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Altılı masa ülkeyi yönetme kabiliyetine sahip görünmüyor....Her biri başka telden çalıyor.....hele hdp ve iyi partini olduğu bir birliktelik düşünemiyorum........Gelirlerse ülke de bir kaç ayda bir kriz olur....ülkemin bunlara ihtiyacı yok ,istikrara ihtiyacı var....
kıllıçdaroğlu olursa, erdoğan rahat kazanır..
merkez sağ veya liberal kesimden kılıçdaroğlu oy alamaz.. vermezler..
sağın /CHP'ye allerjisi 50 yıllarından..
Rahmetli babam hep söylerdi. Kuran öğrenemedik.Yasaklanmıştı.. 70 yaşından sonra öğrendi..
Konu uzun ve sıkıcı.. allerjik bi durum velhasıl (parti meselesi)
Umarım bu hataya düşmezler...!!
6 li masadan kk aday ciksin. Geçenki seçimde iyi partiye oy verenler bile kk ya oy vermez. Meral abla bunu çok iyi biliyor. Iyi parti secmeninin kökeni belli. Hepsi MHP ve akp den kayan tepki oyuydu ama meralde verilen şansı değerlendiremedi o seçmenin temel degerkerine ayrikiri hamleler yaptı özellikle HDP yakınlaşması ile. Tahmin ediyorum ki millet vekili seçimlerinde iyi parti ilk aldığı oydan çok çok aşağıda oy alacak. Ağzı laf yapan ve dengeli konuşan tek adam Muharrem var ama onunda önünde en buyuk engel CHP. Kendi dedi geçen seçimde beni aday yapıp secilmemem için elinden gelen herşeyi yaptılar diye.muhalif seçmene bu adayları ve mantığı layık görüp oy istiyorlar. Resin karşısına 20 yıldır adam gibi birini çıkarıp adam gibi siyaset yapamadılar. Yeri geldiğinde hep eleştirmek yerine hükümet haklı deselerdi, içerde ve dışarda reisin karşısında olan herkesin, her ülkenin, her örgütün yanında olmayı siyaset sandılar. Akp ve Tayyip seçime girmese CHP ve kk %3 oy alamaz. Banyo terliği tayyipten daha fazla oy alamaz ama kk ya karşı ezici bir üstünlük sergiler![]()
Yer İmleri