Sayfa 8/324 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 2589 madde; 57 - 64 arası.

Konu: DARDL Dardanel Önentaş Gıda San.

1. Zamaninda cok ekmegini yedim dardinin. Niyazi abim isini iyi bilir. Bu kotu gunlerde gececek insallah. ben 0.40 kurusdan aldigimda bana siyiriksin demislerdi dalga gecmislerdi ama cok iyi oranla satdigimda o dalga gecenler ortada yoktu. Niyazi abime guvenen ve sabreden yolda kalmaz Allahin izniyle.

2017 ilk 6 ay hisse performansları :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. 2.5 kırılmalı artık..ytdeğildir

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

4. BENIM PENCEREM.. // Kirilim yakındır.. Fiyat için biraz temel de bakmak gerekir. Biraz ironi ve karsilastirma da yapmak lazım. Türkiyenin ilk yüz markası arasında, hesaplamama göre, marka değeri neredeyse hisse seneti piyasa değeri. 1000 üzeri istihdam. Marka içinden marka yaratıldı. DARDENIA.. Şu an 15 'e yaklaşıldi sanırım ve sadece Istanbul.. Benim tahminim 2018 sonu 50 sb.civarı olur. Karşılaştırma çok doğru olurmu bilmem penguen,tukas vs karsilastirilabilir sektörel ve bilanço ve hasılat bazında. ( Sadece su kadarini soyleyeyim Penguen, Dardanelin rasyolarinin 1/4' une sahip ve neredeyse ayni degerde islem goruyor. ) Bir işletme ar - ge merkezi niye kurar.
    Şimdi gelelim negatif olan kisima yani özsermaye. Niyazi by bu arsalari daha önce niye degerlendirmiyor diyordum hep oda kopru olayi ortaya ciktiktan sonra netlesti.. Eee onun için o patron biz maraba.😊 Bu arsa ile bir takım bankalari muteahhit firmaya yıktı diğer arsa ile de kalan bankalari hallederse banka,faiz fg den tamamen kurtulur şirket ve tamamen enerjisini büyümeye verir. Önümüzdeki iki çeyrek bilanço bizlere yol gösterecektir. Ozsermaye'nin düzeltilmesi hasılat üzerinden %20 civarı kar ve yip çıkışı ile olması gereken değere gelecektir. Benim şirkete biçtiğim değer en az 600 mlyn tl.. ((Dipnot)).. Banvt habire zarar yazan battı batacak denen iki sene (2014/16) arası hiç hareket etmeyen bir hisse idi. Son bir yılda %500 getiri sağladı... Bunlar biraz araştırma ile herkesin ulasabilecegi bilgilerdir. Yazdıklarım hiç bir şekilde yatirim tavsiye niteliği taşımaz. Her koyun kendi bacağından asilir.

5. Niyazi Önen'in ekonomiste verdiği ropörtajda şirketine 1 milyar TL hedef koymuştu..bence hayal değil..ytdeğildir

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

6. Yukarda ki yazıda ki hatayı şöyle düzeltelim. Ozsermaye duzeltilmis ve (+72) mlyn olmuş. Ayrıca marka değeri 42 mlyn $ olarak hesaplanmış.

7. Satın tunahan özsermaye ne zaman düzeltildi? Bunu açarmısınız

8.  Alıntı Originally Posted by silvanxx Yazıyı Oku
    Satın tunahan özsermaye ne zaman düzeltildi? Bunu açarmısınız
    Dün yukarıdaki uzun yazımı yazdıktan sonra, biraz daha ne bulabilirim genel olarak diye bakarken kendi haberlerinde var bu.. ( sizin için tekrar bakar bulursam o haberi koyarım buraya ) sizde vakit bulursanız dardanel haberlerini arattırıp bulabilirsiniz. "199" mlyn eksidesiniz denmiş bunlar hayır deyip marka değerlendirmesi yaptırmış ve "42" mlyn $ cikartmislar (+72) mlyn ozsermaye denmiş. Fakat başka hangi satırda duzeltilme yapılmış o şimdilik muamma... Bilanço da birşeyler netlesir diye umuyorum.

Sayfa 8/324 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •