Sayfa 8/470 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 57 - 64 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Yani ortalama metrekaresi 400 tl olsa arsa değeri 82 milyon eder. Şirketin diğer varlıkları neler tespit edip hesaba katmalı.

Şirketin bu varlıklar birikmiş borçları yüklenerek özsermayeyi artıya taşıyacak nitelikteyse, iflas ertelemeden sonra şirketin toparlanma olasılığı var.

Bununla birlikte Genyh Gnpwr ve grubun diğer şirketleri tam bir birleşmeyle güçbirliği yaparak borsada daha kapsamlı nitelikli bir şirket olma yolunda ilerleme sağlayabilir.

Hersey şirketin varlıklarının reel değerine ve yönetimin niyetine bağlı artık.
    Benim bu şirketin direk veya iştirakleri vasıtasıyla sahip olduğu varlıklar konusunda bir takibim yok. Ama burda yazılanlarda ikilemeli durumlar var.

Bazıları söz konusu olan bu fabrika ve arsasının satıldığı artık şirket ait gayrimenkuller olmadığını yazmakta

Bence şirketin kendine ait varlıklarını iyi araştırarak netleştirmek gerek. Yatırımcınilişkşlerinden sorup netleştirmeli.

Bu söz konusu olan fabrika ve arsalar şirketin kendl özvarlıkları mı, yoksa kiralama sistemiyle kullanılan varlıklar mı diye doğru tespitler yapılmalı.

2. Yatırımcı ilişkileri mi? Telefona çıkmıyor hanımefendi ben hiç görüşemedim görülebilen olursa bu konuda da bilgi istesin lütfen. Patron denen şahıs görünürde uçan kuşa borçlu hattakendine bile borçlu o nedenle eksideyiz. Bu icra olaylarında adamın elinde hiçbirşeyi hissesi bile yok. Fabrikasını 40 krşa ky ya devretmiş görüntüsünde. Günü gelince ky ta emaneten verdiği icradan kurtardığı hisselerini 40 krş değilse 4 TL den alır bizde 3 senedir eşlekliğini çekip geri alsın diye sakladığımız hisseleri al sana Müjdat senin için satmadık 3 senede altın döviz ne oldu biz paramızı senin hisselerini korumak adına buraya gömdük ne verirsen razıyız deyip vereceğiz çünkü gnpwr kapattı ya bunuda kapatırsa diye korkacağız dimi ? YTD.

3.  Alıntı Originally Posted by manyax Yazıyı Oku
    Hayir 2011 deil ilk mujdat icg yi aldi daha sonra da jenaratorun yuzde 92 si falandi heralde 3 yil veya 4 yil vadeli satti. 300 milyon falan di heralde. Ilk birlesim haberine bakarsaniz kap ta bulabilirsiniz. Hepsi benim telefonunda vardi ama tamire gittigi icin hepsi gitti. Dedigim gibi ilk kap haberlerinde bunla ilgili bilgileri bulabilirsiniz.. Ytd.

Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
    jeneratör fabrikasının %91 küsuru. 2013 sonunda 100 milyon tl ye 5 yıl vadeli satın alınmıştı .
    ssss

4. Zaten 38 tl ye yolculukta bu alımla başlamıştı.

5. Tesekkur ediyorum celik abi. O zaman 2018 de bitiyor vadesi ayi da nisan ayiydi heralde. Hakkimiz da hayırlısı ben 2017 die kalmis hep aklimda. Bu adam kolay kolay kimseye para yedirmeyecek gibi. Ilk gunden beri bir seni tanirim taaa o zamanlardan burda. Insallah ikimizde alnimizin akıyla iyi bir parayla cikariz bu isten. Umudum binde 1 ama . ytd.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. sn. cefaks genyh e de bi el atsa ,alanlar satanlar ne durumda görebilirdik Artık sn. MKU da hisse almıyor ,%10 da bıraktı.
    yatırım tavsiyesi değildir..

7.  Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    jeneratör fabrikasının %91 küsuru. 2013 sonunda 100 milyon tl ye 5 yıl vadeli satın alınmıştı .
    ssss
    işe güzel tarafından bakın. müjdat dese ki, verin paramı, ihtar çekse, iflas ertlemedeyiz deriz, para vermeyiz kerize.

8. Genyatirimda da patron mujdat jenaratorde de patron mujdat. Insallah bir katakullu olmaz. Ytd.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 8/470 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •