Sayfa 8/985 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    dun ku sagnak yagmur dan saklanayım diye bir bina altına girdim altında mahalle bakkalı onunde 7-8 tane tahmini 9-12 yas arası cocuk ..cerez citos almıslar biri digerine diyor niye buyugunden almadın ? napim olum yine zam gelmis para ancak buna yetti diyor ..digeri diyor niye hep zam geliyor diyor ? dolar yukseliyormus hep onun icin zam geliyormus bakkal amca oyle dedi diyor ..en kucuklerden biri dolar kotu birsey midir diyor oburu kotu olmasa zam gelmezdi diyor ...aga sasırdım su yastaki cocuklar bunları biliyor da devlet yoneticileri bilmiyormu diye dusundum acıkcası ...ufacık pet sise suya bile %50 zam geliyor memlekette ...marketlerde aynı rakamlı etiketi 1 hafta 10 gun anca bulur olduk ...ayda bir urune 3-4 kere zam gelir oldu ...gencligimizde kitaplardan okurduk turkiye kendi kendine yeten bir tarım ulkesidir diye eee simdi tarım urunlerini de ithal edersen zamlarda sıralanır .

2. https://mevduatlar.com

oranlar guncellendi. vakif ari ve burgan gulduren gunluk dolar faizi eklendi.
    hesaplamalar icin stopaj guncellendi.

lutfen siteyle ilgili oneri ve goruslerinizi bildirin ki neler ekleyebilir / degistirebilirim gorelim.

3.  Alıntı Originally Posted by Burak Yazıyı Oku
    https://mevduatlar.com

lutfen siteyle ilgili oneri ve goruslerinizi bildirin ki neler ekleyebilir / degistirebilirim gorelim.
    Harika bir çalışma olmuş, teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Burak Yazıyı Oku

Sık kullanılanlara ekledim sitenizi. .Bence tüm bilgilerin aynı yerde olması güzel. Elinize sağlık.

İki önerim olacak ;

1) Mesela TEB sabah arttırdı ya. Bilemiyorum ne kadar kısa zamanda güncellersiniz ama bence güncelleme hızınız önemli bir kriter olacaktır
    2) Görünüş olarak da biraz daha çekici olabilirse, gerçekten ilgi ile takip edilen bir web siteniz olabilir.
    3) İlgili bankaların linklerini de eklerseniz kolon yanlarına. süper olur.

5.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    arkadaşlar üst limit yazsanız
    22.5 günlük burgan atıyorum 3000 k bağlıyabiliyor musunuz???
    Ust limiti haftaya eklerim. Gunluk oran tablosunda Banka ismine tiklayinca ilgili hesabin web sayfasina gidiyor. max 1M gulduren.

Alıntı Originally Posted by taysan Yazıyı Oku
    Sık kullanılanlara ekledim sitenizi. .Bence tüm bilgilerin aynı yerde olması güzel. Elinize sağlık.

İki önerim olacak ;

1) Mesela TEB sabah arttırdı ya. Bilemiyorum ne kadar kısa zamanda güncellersiniz ama bence güncelleme hızınız önemli bir kriter olacaktır
    2) Görünüş olarak da biraz daha çekici olabilirse, gerçekten ilgi ile takip edilen bir web siteniz olabilir.
    3) İlgili bankaların linklerini de eklerseniz kolon yanlarına. süper olur.
    1. merifetliyi guncelledim simdi. evet guncelleme hizi benim yogunluguma gore degisiyor.
    2. nasil bir gorunus daha cekici olur sizin icin. (ozelden yazabilirsiniz burayi mesgul etmemek icin)
    3. gunluk oranlar da banka ismine tiklayinca bankanin/hesabin web sayfasina gidiyor. aylik oranlarda ise burada ki paylasim mesajina

yorumlar icin tesekkurler.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990

İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

7.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    En son 1 milyondu üzerindekini ise sorun isterseniz bir şubeye

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    En son 1 milyondu üzerindekini ise sorun isterseniz bir şubeye

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Ust limiti haftaya eklerim. Gunluk oran tablosunda Banka ismine tiklayinca ilgili hesabin web sayfasina gidiyor. max 1M gulduren.

1. merifetliyi guncelledim simdi. evet guncelleme hizi benim yogunluguma gore degisiyor.
    2. nasil bir gorunus daha cekici olur sizin icin. (ozelden yazabilirsiniz burayi mesgul etmemek icin)
    3. gunluk oranlar da banka ismine tiklayinca bankanin/hesabin web sayfasina gidiyor. aylik oranlarda ise burada ki paylasim mesajina

yorumlar icin tesekkurler.

teşekkürler arkadaşlar.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Sayfa 8/985 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •