Artan

18,15 10 18:10
12,98 10 18:10
92,45 9.99 18:10
78,15 9.99 18:10
21,24 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,15 -10 18:10
57,15 -10 18:10
171,40 -9.98 18:10
5,51 -9.97 18:10
56,50 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.919.038.375,02 18:10
9.508.688.624,25 18:10
4.588.155.445,00 18:10
4.502.704.206,35 18:10
4.186.129.219,60 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 8/9 ÝlkÝlk ... 6789 SonSon
Arama sonucu : 68 madde; 57 - 64 arasý.

Konu: Dobra'ca

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. nasip olsaydý olurdu iki günde iki hisse %10'ar

2. https://www.ensonhaber.com/gundem/cu...ariyla-gorustu

"BÝZÝM ÝÇÝN MÜSLÜMAN OLMAK EN ÖNEMLÝ ÝFTÝHAR VESÝLESÝ"
    Recep Tayyip Gültekin ile isimlerinin ayný olmasýnýn da güzel bir tevafuk olduðunu belirten Cumhurbaþkaný Erdoðan, görüþmede þunlarý kaydetti:

“Avusturyalýlara yardým etmeye devam edin. Onlar belki bizi anlamayabilirler ama biz onlarý anlarýz. Çünkü biz yaratýlanlarý yaradandan ötürü sevdik; dinine bakmadýk, mezhebine bakmadýk. Sadece insan olmasý bizim için yeter dedik ve bu yola da böyle devam ediyoruz. Ben biliyorum ki Avusturya’da zaman zaman çok ciddi sýkýntýlar çektiniz. Hala da çok çok ciddi sýkýntýlar çekiyorsunuz. Müslüman olmaktan, baþka onlar nezdinde, sizin hiçbir günahýnýz yok. Ama bizim için de Müslüman olmak en önemli iftihar vesilesi. Bir defa, terörle, terörizmle en büyük mücadeleyi biz verdik, vermeye devam ediyoruz. Bulunduðunuz her yerde, iyiliðin, barýþýn, güzelliðin temsilcisi olacaðýnýzdan eminim. Milletim, ailem ve þahsým adýna sana teþekkür ediyorum. Gözlerinden öpüyorum. Allah yar ve yardýmcýnýz olsun. Bütün aileye selamlar.
    âââ
    Onlar anlamazlar yada anlamak istemezler, bizde de kabahat yok deðil onlara beyaz dedik, elit dedik iltifat ettik, hayvanca yaþamayý modernlik diye yutturdular bizlerde modern diyerek þýmarttýk.
    Son düzenleme : dobra; 03-11-2020 saat: 19:23.

3. Analiz- Portföy Önerisi (Ak Yatýrým)

AK Yatýrým Arþ: Hisse Senetlerinde Öneriler: Kasým 2020 - ABD seçimleri ve kur tarafýndaki
    stabilizasyon en önemli gündem maddeleri olacak
    Kasým'da dengeli portföy yapýmýzý koruyoruz. Para politikasý adýmlarýnýn kur üzerinde
    kademeli dengelenme saðlayacaðý varsayýmýyla bankalarda bir toparlanma beklenebilir.
    Diðer taraftan gerek ivme kazanan pandemi tedbirleri gerekse olasý
    aþý haberleri saðlýk sektörü hisselerini öne çýkaracaktýr. Ayrýca küresel dinamikler
    açýsýndan demir çelik sektörünün bir dipten dönüþ yaþamasý olasý görülüyor.
    Gýda perakendeciliði, telekom, biliþim ve altýn hisselerinin de olasý geri çekilmelerde
    portföye bir miktar direnç kazandýracaðýný düþünüyoruz. Diðer taraftan
    3Ç20'de kuvvetli finansallar açýklayan ve son dönemde güçlü hisse performansý
    ile dikkat çeken beyaz eþya ve otomotiv sektörlerinde bir miktar kâr realizasyonu
    gözlenebilir. Model Portföy Hisse Önerileri: Portföyümüzü bu beklentileri
    yansýtacak þekilde çeþitlendiriyoruz. Bu beklentiler paralelinde portföyden Tofaþ
    Oto ve Arçelik'i çýkarýrken, portföye Selçuk Ecza ve Ereðli Demir Çelik'i dahil
    ediyoruz. Diðer banka ve banka dýþý hisselerde ise pozisyonlarýmýzý koruyoruz.
    En beðendiðimiz hisseler arasýnda BIM, Coca Cola Ýçecek, Doðan Holding, Ereðli
    Demir Çelik, Garanti Bankasý, Koza Altýn, Selçuk Ecza, Þiþe Cam, Turkcell
    ve Yapý Kredi Bankasý bulunmaktadýr.

4. madem yazýyorum atýyorum bakalým tutacak mý gedzada 60 milyon ciro 15 milyon altý kar bekliyorum.

5. https://www.ensonhaber.com/gundem/er...00da-kapanacak

Erdoðan: Tüm iþ yerleri 22.00'de kapanacak
    Cumhurbaþkaný Erdoðan, korona önlemleri kapsamýnda yeni kararlarý açýklayarak, tüm iþ yerlerinin 22.00'de kapanacaðýný duyurdu.

6. https://www.ensonhaber.com/dunya/abd...n-ilk-sonuclar
    kimin kazanacaðý umurumda deðil, demek ki seçim sistemlerini gözden geçirmeleri gerekiyor.

7. kodsa da pekgy da öyle.
    ben yoruldum rabbim.

8. https://uzmanpara.milliyet.com.tr/hi...k-analiz/SISE/
    ema ile sma'nýn üstüne atmadýça bi cacýk olmayacak.

Sayfa 8/9 ÝlkÝlk ... 6789 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •