%5 falan eksi kapatırsn niyetini tam anlamış oluruz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
%5 falan eksi kapatırsn niyetini tam anlamış oluruz
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Bugün satan yok mu 29 milyon hacim olmuş satanlar el kaldırsın orlando da kalmadı o satmamıştır
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Acımız büyük hepimiz çok üzüldük bende duramam artık satıp bi sahil kasabasına yerleşicem bence o bizden önce ümidi kesti pilot uçmaktan vazgeçti uçağı pilot gemiyi ilk kaptan terk etti.yolu açık olsun belki bi gün sahil kasabasında karşılaşırız asıl soru kalanlar mı kaybetti vazgeçenler mi?mesele kalmakta gitmekte değil mesele sattığı gün yüzde 4 yapması malı karşılayan globalin kim olduğu?
Ben böyle bir sözleşme olduğuna bile inanmıyorum hangi gerizekalı böyle bir sözleşme imzalar ki ilkokul 5. Sınıf öğrencisi bile böyle birşey yapmaz bir sözleşme varsa eğer besim hertürlü maddeyide koymuştur yaşa basmaz sadece şu ortamda veya şimdiye kadarki ortamda harekete geçmemek besimin daha çok işine gelmiştir o sebeple sesini çıkarmamıştır
Zamanında babasının yanında kamyonla hafriyat çeken adam yılların humarcısı besimi kandırmamıştır heralde diye düşünüyorum
Son düzenleme : kilavuz; 25-11-2020 saat: 21:09.
https://www.google.com.tr/amp/m.gaze...11015-ekonomi/
Vakti olan 2017 tarihli şu haberi bir okusun lütfen allah muhafaza diyorum.
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Yazının bir kısmı,, tarih 2017
Bundan tam 2 yıl önce 3.75 TL’ler seviyesinde olan Net Holding hisseleri dün itibarıyla 2.35 TL fiyata gerilemiş vaziyette. Sadece son 3 ayda Besim Tibuk’un da işlemlerini gerçekleştirdiği Denizbank’ın takasında Net Holding hisselerindeki artış 60 milyon lotu buldu. Bu kadar yoğun alıma rağmen hisse değerinin artmayıp düşmesi Tibuk’un sermaye piyasasında oldukça ustalaştığının da bir göstergesi kabul ediliyor.
Yer İmleri