Sayfa 8/49 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
Arama sonucu : 385 madde; 57 - 64 arası.

Konu: IZENR - İzdemir Enerji

1. tavan iki kez çözülmüş gibi gördüm arkadaşlar 38 leri gördü iki kez

2. Benden bu kadar.

3. taten ve burda işlem hacmi çok büyüdü bu gün çözülme olabilirmi ne dersiniz

Hadi bakalım ,, izenr yeni bır hıkaye yazabılrsen senden de birşeyler olur gıbı !!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Belkıde yenı başlıyoruzdur kımbılır !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

ben seçilmem seçerim,seni seçtim izenr,,umarım yanıltmazsın beni,,,,ges alanında yapacagın faalıyetlerle alakalı bırkaç haber gondermen yeterli olurdu ..!!!

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    ben seçilmem seçerim,seni seçtim izenr,,umarım yanıltmazsın beni,,,,ges alanında yapacagın faalıyetlerle alakalı bırkaç haber gondermen yeterli olurdu ..!!!
    Taten nasıl kown3
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

ben ızener tarafındayım,,taten de değerlendırılebılir tabı..burada ges alanında yatırıp yapacaklarına daır izahnamede bılgı verılmıştı o haberler düşerse renklenır buralar..

Sayfa 8/49 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •