Sayfa 80/774 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Cevabını ben yazayım...Kayıp Türkler İslam yolunda, Cihat için gittikleri Viyana kapılarında, Kafkaslarda, Hint Okyanusunda, Afrikada, Yemende, Allah u Ekber daglarında, Çanakkalede yatıyor...Demekki ne imiş Türkler Cihat yolunda hep kırılmış, şimdi de 1 milyon Suriyeli sapa saglam adam Türkiyede keyif sürerken, Sözüm ona cihat için şimdilik 70 den fazla Türk evladı Suriyede şehit düştü...Dünya 5 ten büyük diyenlerin 2 oğluda asker kaçagı onuda hatırlatalım..O kadın vekile gelme denmiş, tıpkı Mavi Marmara gemisini zorla İsraile gönderdiğiniz gibi onuda yem olarak öne attınız, sence suç Hollanda damı yoksa zorla gidendemi ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,339
     Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    rumi itin g..tüne çomak sok ondan sonrada it beni ısırdı diye oy al...yahu oskara aday olur bu akpliler, iyi film çeviriyorlar..Yukarda british yazmış, bir tenede ben ekleyeyim Bulgaristandaki Parti başkanı Türk soydaşımızı seçim için Türkiyeye sokmadı senin akp..
    yaw bulgarı gectım ANA VATANINA kuzey kıbrıs TÜRK CUMHURİYETİNİ bile sokmamışlar
    kısaca buna türkcede çok güzel bir söz var ama terbıyem müsade etmiyor

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Abdüllatif Şener TC Devletini temsil etmiyor.

Bu farkı anlamanı beklemiyorum !

fransada konuşanlar devleti temsil etmiyormuydu onlar neden izin verdi
    hollanda avukatlığını yapmak nasıl bir duygudan kaynaklanıyor merak ettim doğrusu

4. Anlamanı beklemiyorum !!!!!

'' Alman üst mahkemesi: "Düşünce, ifade ve gösteri özgürlüğü, VATANDAŞLARI, DEVLETE karşı korumak için konmuştur.Bu haklar DEVLETLERE değil, VATANDAŞLARA verilmiştir..Bir başka DEVLET başkanının ziyareti ve temasları gösteri özgürlüğü kapsamında değerlendirilemez, tümüyle dış politikanın konusudur."

Fransa'nın avukatımısın ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Anlamanı beklemiyorum !!!!!

'' Alman üst mahkemesi: "Düşünce, ifade ve gösteri özgürlüğü, VATANDAŞLARI, DEVLETE karşı korumak için konmuştur.Bu haklar DEVLETLERE değil, VATANDAŞLARA verilmiştir..Bir başka DEVLET başkanının ziyareti ve temasları gösteri özgürlüğü kapsamında değerlendirilemez, tümüyle dış politikanın konusudur."

Fransa'nın avukatımısın ?
    işin gücün boş boş aynı şeyleri konuşup durmak
    kılıçdaroğlu bile almanyaya da hollandaya da tepki gösterdi sen hala onları savunuyon git işine ya

6.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    '' Zaten koalisyonlar 15 yıldır yok, bu anayasa değişikliği de öyle koalisyonları bitirmek için gelen bir düzenleme değil. Dün Adana'da söyledim, lafla peynir gemisi yürümez. Bir şeyi yapacaksanız, oturup yapacaksınız. Rahmetli Ecevit, Kıbrıs'a çıkarken önceden açıkladı mı ben Kıbrıs'a çıkacağım diye? Hayır. Ne zaman açıkladı? Bizim askerler Kıbrıs'a ayak bastığı gün dedi ki; 'Biz Kıbrıs'tayız', bitti. Doğru mudur? Doğrudur. Şimdi bakanımız gidiyor Almanya'ya, bakanımız gidiyor Hollanda'ya, içeri almıyorlar, uçağı geri çeviriyorlar. Bu bizim onurumuza dokunuyor. Efendim en ağır şekilde bedelini ödeyecekler, nasıl ödeyecekler? Bekleyin, 16 Nisan'dan sonra. Niye 16 Nisan'dan sonra? İktidar tamam, muhalefet destek veriyor, sonuna kadar destekliyoruz. Niye o zaman gereğini yapmıyorsun? Hollanda ile ilişkilerin tamamını alın askıya. Almıyorlar. Niçin? Ben size bir örnek vereyim; İsrail bizim 9 vatandaşımızı açık denizde katletti mi? Katletti. Ezanı yasakladı mı? Yasakladı. Ne dediler? 'Gazze'de abluka kalkmazsa İsrail'le bir araya gelmeyeceğiz' dediler mi? Dediler, en yetkili ağızlar söyledi. Sonra ne oldu? Abluka kalktı mı? Kalkmadı. Türkiye'nin itibarı kaça satıldı? 20 milyon dolara, alın dediler 20 milyon doları sesinizi kesin. Bu benim ağırıma gidiyor" ifadelerini kullandı.
    öne alalım .....

kafan karışık !!!!!

seni kılıçdaroğlunu savunurken görmek gözlerimi yaşarttı.

fransanın avukatı !

yakında kılıçdaroğlunun avukatı olarak seni görmek istiyoruz .....

papaz kıyafeti ile avukat cübbesini karıştırma ....
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Türkiyede 2014 yılında içkiden 390 bin 121 kişi ölmüş.
    Bu forumda hiç içkiye savaş açanı görmedim...
    Bunlara niye üzülmüyorsunuz. Bunlar bu memleketin insanı değilmi?
    Yani ölenlere üzülmüyorsunuz aslında değil mi itiraf edin...

Niye Türkiye Suriyede savaşıyormuş, niye suriyeliler Türkiyedeymiş.
    Böyle yaparak Suriyede görev yapan askerlerimizin moralini bozarken bu operasyondan rahatsız olan Batınında ekmeğine yağ sürüyorsunuz.
    Bilginize...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,339
    4. murat gibi onuda yasaklayın
    sonra binin bir takaya birer ikişer duble atın
    hem padişah olursunuz hem vezir

Sayfa 80/774 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri