Sayfa 80/101 İlkİlk ... 3070787980818290 ... SonSon
Arama sonucu : 806 madde; 633 - 640 arası.

Konu: orta vade model portföy ( temel-teknik-kademe analizi )

1. hisse soru cevabi yapmiyoruz ... o yuzden hisselerle ilgili yazmayacagim ...
    ama sizinki daha genel bir soru ....
    ve aslinda sorunuzun cevabi yazinizda gizli ...
    aselsanida muhtemelen artik cikmaz nereye cikacak yeteri kadar cikti zaten diyip satmissinizdir degil mi

TAVHL ve THYAO ile ilgili sayisiz yazi var bu topikte ve yazmadigimda birsey kalmadi ....

eklenecek birsey yok ..

bist e dairde geri sayfalarda cok acik anlasilir net rakamli bir analiz mevcut ...

benim bistte beklentim 107 civari ... dolarda ise 3.35 ler ..

beklentisi bu olan birinin sorunuza cevabi ne olur ?

aslinda sormaya bile gerek yok benim penceremden bu sorularin tum cevaplari topikte mevcut . .

bol kazanclar
     Alıntı Originally Posted by Babacan86 Yazıyı Oku
    Sayın Aksakal üstadım yazılarınızı okuyorum ve verdiğiniz güzel bilgiler için teşekkür ederim. Ben bu forumla ve sizin gibi bilgili yazarlarla karşılaşmadan önce sürekli daldan dala atlamaya çalışıyordum. Ve çok büyük fırsatlar kaçırdım anca arkasından baka kaldım. 9,5 ortalamalı Aseslanı satıp arkasından baktım. Gittim yataş aldım 4 ten 6 olunca ooooo diyip sattım. Bugüne kadar neyi sattıysam hep kardan zarar yazdım. Hiçbirşey yapmasaydım alıp bekleseydim paramı en az 2 ye katlamıştım.
    İsmi lazım değil ama en çok takip hissenin edildiği sitenin altındaki yorumlara aldanıp azmı zarar ettim. Eski forumda uzun vadeli yatırımcı başlığı vardı ordan çok yararlandım. Allah hepinizden razı olsun.

Şimdi sormak istedğim soru Tav thy şişe aselsan ve petkim gibi hisselerin ralliye devam etmeleri mümkünmü? Petkim değerlendi, aselsan zaten ikiye katladı. Bist 30 da yükselebilecek bir kağıt kaldımı?

2. tekrar öne alalım
    (grafige zamanlama penceresinden bakmayalim kabataslak bir formasyon ongorusu olarak degerlendirelim )

sayin amdmclaren e tekrar teşekkür ederim...
     Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    BIST 100

takip edenler bilirlerki endeksi pek takip etmem bakmam ...

fakat genel gorunum acisindan arasira orta vade ana duruma bakmak faydalidir ( gunluk 2 3 bin puanlik araliklar oynamalar degil kastim) ...

ÖNGÖRÜ

su an endeksteki formasyon onay alirsa 108 -110 araligina ageesif bi sekilde yukselecegini dusunuyorum ....

ki onay almasida bence cok olasi ( ama henuz onay almadi bunu gozardi etmeyelim )

rica etsem bir arkadas bu cizimi pc den duzgun bi sekilde cizip paylasabilirmi ???

( bu beşli bi suredir topikte anlattigimiz beşliden farkli bir olusum . farklara ve ince detaylara daha sonra deginiriz )
     Alıntı Originally Posted by amdmclaren Yazıyı Oku

oldu mu bilmiyorum
    cizim gayet guzel olmus elinize saglik ana mantaliteyi gayet guzel anlatitor cizgiler rakamlar yerli yerinde ...
    zaten oyle hassas terazi usulu bi teknik analize inanmadigimi burayi takip eden herkes biliyordur ...

milimetrik hesaplara 1000 2000 puanlik farklara takilmak anlamsiz ...

ana mantalite tam sizin ciIminizdeki gibi ve anlasilmasi gereken bu .
    elinize saglik çok teşekkür ederim ....

(yalniz linkli acmak yerine resmi topige direk eklemeniz mumkunse alintilarda daha kolay olur herkes daha kolay gorur diye dusunuyorum )

3. Bilgilendirmeler için çok teşekkürler...Yazılarınız gerçekten çok başarılı. TAV konusunda ;

Bir sorum olacak sabah açılışta 16.70 e ışık hızı ile dokundurup geri çekmesinin teknik olarak ne gibi bir amacı vardır -.- Ya da sadece bir komplo teorisi mıdır amaçsız bir alim mıdır ...

4.  Alıntı Originally Posted by srares Yazıyı Oku
    Bilgilendirmeler için çok teşekkürler...Yazılarınız gerçekten çok başarılı. TAV konusunda ;

Bir sorum olacak sabah açılışta 16.70 e ışık hızı ile dokundurup geri çekmesinin teknik olarak ne gibi bir amacı vardır -.- Ya da sadece bir komplo teorisi mıdır amaçsız bir alim mıdır ...
    onemsiz bir ayrinti sadece.... ciddiye alinmayacak bir hacimle olusan teknik analizde dikkate alinmayacak kademe boslugu sebepli bir hareket....

takilmamak gerek ....

5. Sayin Aksakal tamda dediginiz gibi sert hareletler le karsi karsiyayiz tam bir psikolojik savas .

6. TAVHL

4 saatlik grafige bakan arkadaslar ne goruyor

daha evvel cizimini begendigim bir arkadas cizip atabilirse sevinirim ...

(isimler aklima gelmiyor kusura bakmayin )

7.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    TAVHL

4 saatlik grafige bakan arkadaslar ne goruyor

daha evvel cizimini begendigim bir arkadas cizip atabilirse sevinirim ...

(isimler aklima gelmiyor kusura bakmayin )
    bir ucu kesik açılan üçgen görüyorum sn.aksakal doğru mu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by amdmclaren Yazıyı Oku
    bir ucu kesik açılan üçgen görüyorum sn.aksakal doğru mu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    aynen oyle . .

gecenlerde uzun uzun hakkinda konustugumuz formasyonun olusum asamasi ....

4 dibini yapip 5 noktasina gidiyor bir miktar oyalanmaya....

( teknik analize haftalik grafikte bakarim 4 saatlik grafige guvenmem ... ayrica onay almamis bir formasyona gore hareket etmek pismemis yemege sogan dogramak olur....
    FORMASYON ISLEYISINE ORNEK OLARAK BAKILMASI ICIN PAYLASILMISTIR )

Sayfa 80/101 İlkİlk ... 3070787980818290 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •