Sayfa 80/784 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 633 - 640 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    gitmeyi düşünüyorsa
    0,73 te sağlam alimlar olmalı..
    hala cok cılız..
    Topu topu 1-1,5 milyon tl alıver bir zahmet avninin portakal suyu parası

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. evet kar tahminlerini alalım, kar açıklayacak diyenler buyursun önce

3. 200 milyonluk arsayi niye aldigi belli oldu -47 milyon zarar

4.  Alıntı Originally Posted by ADAM Yazıyı Oku
    200 milyonluk arsayi niye aldigi belli oldu -47 milyon zarar
    Adamsın [emoji106]eğer doğru isen tam bundan bahsettim eğer yatırımlar devam eder kısaca Yeni çivileri çaktıkça hissedersiniz daha böyle ben nezaman inşaatları durdururlar ozaman aldığım evleri satıp gireceğim bu namussuza

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. çöp aslında gerçek alıcı yok kendileri çıkardılar genel kurul geçsin istiyorlar genel kurulda kavga olmasın basina çıkmayalım diye manevra ve de denetçi falan filan istekleri olmasın sistem budur
    ama zarar nedeniyle düşmez sattım simdi düşer diye sevinenler varsa sevinmesin çünkü kar li ve başarılı olduğu için ya da ucuz olduğu için çıkmamıştı

6. Adamlar kar yazmak istemiyor zaten kar yazmak istese boyle davranmaz su sirket bir sene icinde 3 milyar bile kar yazabilir isterse mallarini satip bak milyon demiyorum milyar ama piyasa degeri 400 milyon captainfx dedigimi sen anlarsin bir sirketin iki degeri vardir bir gorunen birde gorunmeyen

7. Yani soyle dusun sen simdi patrona gidip desen 400 milyon verim al ceketini sat sirketi bana cık git satar mi hic sanmiyorum satarsa ben talibim burayi okuyorsa

8.  Alıntı Originally Posted by ADAM Yazıyı Oku
    Yani soyle dusun sen simdi patrona gidip desen 400 milyon verim al ceketini sat sirketi bana cık git satar mi hic sanmiyorum satarsa ben talibim burayi okuyorsa
    On numara yorum belki verir hocam sıkı pazarlık edersen malvarlığı 6/1 işlem gören hisse şuan elindeki arsaları satım dese acil 1.5 2 milyar rahat eder..

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 80/784 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •