Sayfa 80/227 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 1813 madde; 633 - 640 arası.

Konu: KRVGD - Kervan Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by JAN72 Yazıyı Oku
    vakıf ile onbinde bir ile çalışıyorum, işlem hacmim yüksek, ama teknoloji ve hız gerektiren durumlarda bu üç kurumdan birini kullanmak gerekiyor sanırım
    Boyle bir oran varmı gerçekten. Ziraatte bızı bitiriyorlar demek. Bu hafta bir günde 1 milyon yedıyuzbınlık işlem hacmine 1000 tl aldılar benden.. Ve yine bu hafta hiç ödemedıysem 9/10 bın TL komisyon ödedim. Ben vakıfta olsaydım bu hesapla benden 170 tl mi kesilecekti.Böyle bır oran varsa ilk işim bu hafta kurum değişmek olur.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Boyle bir oran varmı gerçekten. Ziraatte bızı bitiriyorlar demek. Bu hafta bir günde 1 milyon yedıyuzbınlık işlem hacmine 1000 tl aldılar benden.. Ve yine bu hafta hiç ödemedıysem 9/10 bın TL komisyon ödedim. Ben vakıfta olsaydım bu hesapla benden 170 tl mi kesilecekti.Böyle bır oran varsa ilk işim bu hafta kurum değişmek olur.
    Pazarlik edin!!!
    Komisyon almayip, aksine araci kurumun belli bir ucret odedigi yatirimcilar biliyorum. Yeterki bizden islem yapin diye.

SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Islem hacminiz yuksekse bu oranlar var gerçekten.

Bende ayni oranla çalışıyorum. Banka bağımsız araci kurum tavsiye ederim. Ilgi alaka gayet iyi. Bankalarda ve kurumlarinda boyle ilgi alaka var mi bilmiyorum. Ben bankaları birakali 15 yıl olmuştur.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. KERVAN ilk günü GEDİK ve İNFO

Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by BorsacıAvukat Yazıyı Oku
    Şu hususu bilen yok mudur mesela info tek kalemde aldı malı infodan emir yollayan kimler ise onlarda kendi içinde sıralandı bu hafta içi hangi aracı kurum alabilir diye düşünüyorsunuz. Olasılığı yüksek olanlar gedik,a1capital gibi duruyor bu kurumlardan emir iletsek olumlu olma ihtimali olabilir mi acaba
    ESEN in ilk iki gün tavanı ve alıcıları
    1.gün GEDİK ve YATIRIM
    2.gün GEDİK ve İNFO

https://www.hisse.net/topluluk/showt...=46616&page=72

YTD

5.  Alıntı Originally Posted by xhalukx Yazıyı Oku
    Pazarlik edin!!!
    Komisyon almayip, aksine araci kurumun belli bir ucret odedigi yatirimcilar biliyorum. Yeterki bizden islem yapin diye.

Aslında daha yüksekti, guya pazarlıkla indirdik . işlem hacmi artıkça azalan bır komisyon oranı var ama yinede çok yuksek. Aylık adamlara 40,50 bın komisyon ödüyorum neredeyse,ama ben o parayı kazanmıyorum çoğu zaman.. Bu hafta bu konuyu iyi bir araştırmak istiyorum. Bankadan zengın değiliz neticede..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6.  Alıntı Originally Posted by xhalukx Yazıyı Oku
    Pazarlik edin!!!

Bunu ilk kez duyuyorum. Bende buna gercekten böyle bir kurum var mı diyorum. [emoji23] Varsa hangi kurum bu.

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Aslında daha yüksekti, guya pazarlıkla indirdik . işlem hacmi artıkça azalan bır komisyon oranı var ama yinede çok yuksek. Aylık adamlara 40,50 bın komisyon ödüyorum neredeyse,ama ben o parayı kazanmıyorum çoğu zaman.. Bu hafta bu konuyu iyi bir araştırmak istiyorum. Bankadan zengın değiliz neticede..
    Bu şekilde para kazanamazsıniz ki. Ben ne zaman yuksek komisyon vermekten kurtuldum o günden sonra para kazanmaya basladın.

19.99 dan alip 20.00 den satsam bile komisyonu dustukten sonra bana kâr kaliyor.

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bunu ilk kez duyuyorum. Bende buna gercekten böyle bir kurum var mı diyorum. [emoji23] Varsa hangi kurum bu.

Evet var. Onemli olan sizin islem hacminiz.

Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

Sayfa 80/227 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •