"Hassett’in katıldığı Fox yayını. Sunucu tarifelere 90 gün ara olur mu diye soruyor. Hassett de “Başkan karar verir değerlendirir diye†yuvarlak bir cevap veriyor.."
şimdi de bir maniplasyon hamlesi mi var? Beyaz ;Saray böyle bir askıya alma haberi yok demiş...
Kuzu hocam
Abd bu tür tarife uygulamasını tarihte 2 defa yapmış
İkisinde de büyük buhranlar ve borsa çökmeleri olmuş
Sence bu sefer de aynısı olur mu yoksa bu sefer fake mi çıkar
bu topikte NE YAPTIK.....
1....Topigi actik yarin MAL ALIYORUM dedik.....8800 den MALA girdik....BANKALAR VE 2 HOLDING....iki gunde endeks 9800 e yuzde 11...kaartlarim yuzde 15 teptiler....YUZDE 15 KARI ALDIK....
2....YATAY TRENDDEYIZ....ikili dibe mutlaka iner dedik....VIOP u 10 850 den shortladik....10 350 den kaparim dedim....revize ettim...10 050 de kapayip KARI ALACAGIM dedim.....5 is gunu gecti.....800 puvan kari aldik ve ciktik..
..3.....TUM PIYASALARDA YARIN MALA GIRECEGIM DEDIM.....dun tum piyasalarda MALA GIRDIM....turkiyede yuzde 15 karla sattigim kaartlari geri aldim....sebeb.....yazdim....TIRSACAKLAR...GERI ADIMLAR YOLDA....BUNU PARAYA CEVIRECEGIM DEDIM....
ALDIKLARIM.....HERYERDE TEPTILER YUKARI.....gommek ucun bekliyecegiz.....
onemli not....TURKIYE de cikis yonunde kalacagim SHORTLAR BITTI....kapandi....POZITIF AYRISACAGIZ....TURKIYE VE ISRAEL....kopru ulke olacaklar....MAL TRAFIGINDE....bilgi bu....bende sakli...GRAF CIZER BU.
soyledigim gibi.....bu alemde GRAFLARI BEN CIZERIM....BELE BELE OLACAK DERIM...ELE ELE OLUR...cunkiiii.....ben BILGIYIM.
Son düzenleme : kuzu; 08-04-2025 saat: 13:45.
Yer İmleri