Sayfa 80/303 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 2418 madde; 633 - 640 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Haha trump geri vites yaptı

Sanırım shortlarını kapattı

Ulan süper gücü yöneten adama bakın ya
    Eskiler hatırlar Baykal ve Gazi Erçel dönemi gibi.

Omurgasızlar dünyası olduk alınan kararların arkasında durulamıyor durulamıyacakdı niye karar alınıyor demi ya.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

tüm rakamlar 1 günde gerçekleşti... 5300 e tepki çok sert oldu... böyle hızlı beklemiyordum

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    tam kitabın ortasından sordun abi
    icraat olmaz, lafta kalırsa FSPX 4850 desteğinden tepki alır... 5300 gaymeleri geçemez...
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    sebep : bu hafta borsaları göçerttik ama bitkolin kazım orasını burasını salladı

daha haftaya onu 77 binge sürecem
    şimdi rakamımız 5300... geçilip geçilemeyeceğine göre planlamalar yapılmalı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,996
    "Hassett’in katıldığı Fox yayını. Sunucu tarifelere 90 gün ara olur mu diye soruyor. Hassett de “Başkan karar verir değerlendirir diye†yuvarlak bir cevap veriyor.."

şimdi de bir maniplasyon hamlesi mi var? Beyaz ;Saray böyle bir askıya alma haberi yok demiş...

4.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Haha trump geri vites yaptı

Sanırım shortlarını kapattı

Ulan süper gücü yöneten adama bakın ya
    Nasıl bir geri vites yaptı ben birşey göremedim?

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    HEMEN tehtit ettim....lem niye vermedin 500 puvan karimi IPNE didim....

suan hisap yapiyorum....

eger....CITIBANK TAKASDAKILER.....amrikide goctulerse....PAZARTESI TURKIYEYI OYARLAR....500 YERINE 800 PUVAN KAR ALACAGIM SENDEN....korkudan....dizleri titriyordur KERIZIN.

ILAVE ETTIM....

lem VIOP ta celik cocugu hergun soyuyorsun....ben SLOW TRADERIM....dashagin yiyorsa benide soy....

al....hedefimi 10 050 yaptim.....800 puvan vereceksin....
    Soydum ipneyi ha ha ha….KUZU panic kurali ile…mallarida elinden belese aldim….kuzu ulen bu…oyar oya gibi…..

6. Kuzu hocam

Abd bu tür tarife uygulamasını tarihte 2 defa yapmış

İkisinde de büyük buhranlar ve borsa çökmeleri olmuş

Sence bu sefer de aynısı olur mu yoksa bu sefer fake mi çıkar

7.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    burada anlaşılmayan bir şey yok, herkes okuma yazma biliyor.

forumda binlerce başlık var, gidip oraları okuyun.
    sayın güneysu son sayfalara giremiyoruz .yenilendikten sonra oldu .(son) yazan yere bamıyor ve giremiyor çalışmıyor .saygılar ...

bu topikte NE YAPTIK.....

1....Topigi actik yarin MAL ALIYORUM dedik.....8800 den MALA girdik....BANKALAR VE 2 HOLDING....iki gunde endeks 9800 e yuzde 11...kaartlarim yuzde 15 teptiler....YUZDE 15 KARI ALDIK....

2....YATAY TRENDDEYIZ....ikili dibe mutlaka iner dedik....VIOP u 10 850 den shortladik....10 350 den kaparim dedim....revize ettim...10 050 de kapayip KARI ALACAGIM dedim.....5 is gunu gecti.....800 puvan kari aldik ve ciktik..

..
    3.....TUM PIYASALARDA YARIN MALA GIRECEGIM DEDIM.....dun tum piyasalarda MALA GIRDIM....turkiyede yuzde 15 karla sattigim kaartlari geri aldim....sebeb.....yazdim....TIRSACAKLAR...GERI ADIMLAR YOLDA....BUNU PARAYA CEVIRECEGIM DEDIM....

ALDIKLARIM.....HERYERDE TEPTILER YUKARI.....gommek ucun bekliyecegiz.....

onemli not....TURKIYE de cikis yonunde kalacagim SHORTLAR BITTI....kapandi....POZITIF AYRISACAGIZ....TURKIYE VE ISRAEL....kopru ulke olacaklar....MAL TRAFIGINDE....bilgi bu....bende sakli...GRAF CIZER BU.

soyledigim gibi.....bu alemde GRAFLARI BEN CIZERIM....BELE BELE OLACAK DERIM...ELE ELE OLUR...cunkiiii.....ben BILGIYIM.
    Son düzenleme : kuzu; 08-04-2025 saat: 13:45.

Sayfa 80/303 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •