Merakinizi gidereyim.
Ben 7.20 den pozisyon actim. Benle birlikte alanlar olmustur.
Kagidi 8 liraya kadar tasidim. 8 lirada herkes kar ile satti. En azindan bana gelen tesekkurlerdenn bunu anladim.
Neyse kagit devam etti yukselisinee. Tabi bu sirada cito surekli mal aliyor. 100 bin lota kadar ulasti. 8.30 oldu 130 bin oldu citi neyse 8.80 gordu ve. bosaldi
Bilanco geldi. Bakti millet bilanco tirt vs onemli degil. Ertesi gunde bile 8 liradan satip cikin firsati verdi hisse. Hatta 7.98 kademesinde 30 bin lota yakin mal alista bekliyordu.
Bu citiden alan zat cok saglam zarar etti. simfi o 130 bin lotu 7.30 dan beri asaya basa basa satiyor.
Zararini hesaplamadim acikcasi. Boyle bir tahtada payron harici bu islemi.kimse yapamaz. Yada yaptiysa harbi saglam zarar etti.
Biz ky ler olarak aldigimiz meblaglar bu zat kadar buyuk olmadigi icin istedigimiz kademeden cikabiliyoruz boyle kagitlarda.
Bu citideki kisi her kimse 8 liradan herkesin malini alfi hatta en tepelere yakin bendende yuksek.lot aldi.
Simdi buradan satiyor gorunuyor. Cok sacma.
Tabi buna piyasanin tepe donusu satislari, kagidin sig olmasi falanda eklendi.
Zirvede sivrilik yapan kagitlar zaten teknik olarak boyle duser.
Boyle bir zirve yaptigini goren teknikciler zaten mali kusar oda kagidi boyle dusurur.
daha 5 sayfa yazi yazabilirim.
Onun icin teknik analiz bilmeyen ky nin bu piyasada var olmasi imkansiz diyorum.
Teknik bilenleri bile ne kadar uttuklerini goruyoruz.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Hehhh ben 5 TL simit parasi cikarinca bile korkumdan sattim![]()
küççük (sığ) hisselerde her zaman risk vardır.
ne kadar risk o kadar köfte (ya da tersi) de söz konusu.
bu riske katlanamayacak olanlar, başından sığ hisselerden uzak dursun.
her zaman söylenen altın kurallardan biridir, ancak insanımızın kısa sürede zengin olma psikolojisi maalesef kendisini de kandırabiliyor.
bol kazançlar...
Fener n'olacak yine 35 lerde sacro hocam
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sacro özelden yazdın özelde konuşalım diye ama gel görki kendin genele yazıyorsun bir kendini bilmez ortaya birşey atıyor ona cevap veriyorsun oysa ben genel yerine onun özeline direk yazdım ayrıca istersen konuyu daha derinleştirebilirim en son yazdığın hisseyi ele alalım sen yyapı 1,92 iken 10 hedefi veriyorsun sonra benle alan diyorsun kazandı madem artık grubunla iş yapıyorsun ve paylaşım yapmıyorsun bu sayfayı hala nerden açık tutuyorsun neyse özele konuş dediğin için daha fazla derine girmeyeceğim ama girersen de hiç çekinmeden sonuna kadar götürürm
ytd deli saçmasıdır
Hocam iyi hoş dersinde bu forumda üstat adı altında ortaya çıkıp milleti donuna kadar soyduran meczuplara tek kelime ettiğini duymadık..
Bu arkadaşın siyaset yaptığını, hisse dışında paylaşımda bulunduğunu görmedik..
Bist 70 binlerdeyken Fetöcüler, sözde muhalifler doları 10 lira, bisti 10 bin yaparken birtek bu çocuk çıktı ortaya doğruyu söyledi..Geçen hafta bist operasyonunu nokta olarak haber verdi.
Şu rallide dünyanın kağıdını yakaladı, paylaştı, insanlar tebrik etti..
Şimdi bu laflar biraz ayıp olmuyormu?
Senin gibi delikanlıları puslu havada görmek isteriz. Böyle iş bitmiş fiş çekilmiş zamanlarda ben bilirim havaları komik oluyor..
ytd deli saçmasıdır
Yer İmleri