-
Domates mart nisan gibi ekilir tamam ama o ekim zamanýnda bedellileri yaptý para kasalarý full doldu biz yükselecek artýk on milyarlarca para giriþi var tüm þirketlerine dedik þeytan ters köþe yapýp þirket hisselerini 0.50-0.60 krþ arasý yaptý ve yattý kýþ uykusuna ..Siyasetle çok iþi olmayan dürüst þirketlerin patronlarý ise borsada iþlem gören þirketlerinin fiyatlarýný hakkaniyetli ve adil bir biçimde olmasý gereken yüksek fiyatlara taþýdýlar..Bu Mücahit Ören 30-40 yýldýr yatýrýmcýlarýn inançlý insanlarýn kanýný emiyor ama kimseler bu vatan haini Amerikan vatandaþý þahsý elleyemiyor.. Bu güne kadar kazandýðý milyar dolar ve euro'larý dolaylý yollardan yurt dýþýna kaçýrýyor ama hep ayný taktikleri uyguluyor hep zavallýlarý,masumlarý,mazlumlarý,maðdurlarý oynuyor Sayýn Cumhurbaþkaný da bu þahýsa inanýp maalesef gerçekleri görmüyor bu benim çok zoruma gidiyor ben bu haksýzlýða,adaletsizliðe,hakkaniyetsizliðe daha çok üzülüyorum...Bu kadar aþikar vatandaþ soyuluyor alýn terleri gasp ediliyorsa hala bu olan haksýzlýklarý,zulmü göremiyorsanýz sonrada (hiç kimse kusura bakmasýn) beni kandýrdýlar demeyiniz...Türk Silahlý Kuvvetleri geçmiþ hükümetler'e hain,kalleþ Fethullah Gülen ve tayfasý (Fetö) için yaptýðý uyarýlarý Ýhlas Holding Patronlarý Enver Ören ve Oðlu Mücahit Ören içinde yapmýþtý''bu þahýs çok tehlikeli Ýhlas holding'e ait þirketlere ve patronuna ve oðluna dikkat edin'' demiþlerdi ki haksýzda sayýlmazlardý bizler haklý olduklarýný 20 yýla yakýndýr izliyor görüyoruz...Allah büyük, inþallah gerçek adalet tecelli edecektir.. Resmen kanser oldum bu soyguncularýn haksýzlýklarýndan ve ekonomik zulmünden.. Yaptýðým eleþtiri ve serzeniþlerim tamamen iyi niyetle,samimiyetle, haksýzlýklar ortadan kalksýn diye dile getirmekteyim...ytd..
Son düzenleme : levoysalý horofira; 01-12-2022 saat: 13:33.
-
Benim anlamadýðým konu ihlas hisselerinde olupta Müco nün kazigini yemiþ hissedarlarýn ayný zamanda hükümet yanlýsý olmasý.
Kaziði asýl atan adam Müco nunda patronu olan bütün bu olanlara seyirci kalan ve dahi adamla fotoðraflar verip destekleyen kimdi acaba
-
Bist'e bakarmýsýnýz bu vatan haini soyguncunun þirketlerinin hisselerinden baþka 2 tl'nin altýnda baþkada þirket hissesi varmý 3 yada 4 þirket varsada hepsi ayný tavanýn balýklarý yazýk yaa kanýma dokunuyor bu haksýzlýk,soygun ama ne yazýk ki bir þey yapamýyoruz þikayet etsen kime þikayet edeceksin þikayet mercileri hepsi kendi takýmýndan ayný amaçla ayný kulvarda koþuyor sahada top koþturuyorlar..Bu soyguncu iblislerin þerrinden Allah'a sýðýnýyorum..ytd..
-
ihlas holding'e spk , bist ve patron anlaþmalý,dayanýþmalý brüt takasa alýyor tedbir kararý uyguluyorlar adeta hisselerin fiyatlarýný frenliyorlar dolaysýyla iþtiraklerin Ýhlas Gazete hariç mesela Ýhyay ve Ýhgyo'nun yükselmesinede bir þekilde dur deyip engel,mani koymuþ oluyorlar bu nasýl bir haksýzlýktýr arkadaþ bu alavereli iþe nasýl müsaade eder vesile olursunuz Devletimin Güzide mercileri ve yöneticileri sizleri ,tüm iyi niyetimle,samimiyetimle,saygýmla, hakkaniyetli ,vicdanlý,merhametli düþünmeye,deðerlendirmeye davet ediyorum..ytd.
-
Okuyaný ve talebi olmayan gazeteyi yukarý taþýyorlar gibi yükseltmeye hatta Ýhgyo'nun üstüne atmaya kararlýlar galiba görünüþ öyle gibi baksanýza Ýhyay hisse fiyatý ile gazetinin fiyatý arasýnda makas açýldýkça açýlýyor yani anlayacaðýnýz Ýblisin ne zaman ne yapacaðý belli olmuyor..Allah onun þerrinden bizleri korusun..Amin..Not:Deðerli kardeþim,sizler sað olun...Bilmukabele...
-
Herkese hayýrlý cumalar olsun nasýl bir holding miþ güya almýþým zamanýnda aldýgýmýz malýyete bile gelmedi zamanýnda kayyum atan koza aldýn lar dahi nerelere geldi iblis müconun kagýtlarýna bak afedersiniz bir tuvalet kagýdýndan düþük kusura bakmayýn insanýn canýný sýkýyorlar ytd
-
Hayýrlý Cumalarýmýz ve Bayramlarýmýz olsun..Nominal deðerin biraz üstünde 2.00 tl'nin altýnda üç (ADESE GYO,ÝHLAS GYO,YEÞÝL GYO) GYO þirketi kalmýþtý Yeþil gyo bu gün 1.93 tl.ile tavan yaptý,Adese Gyo 1.76 tl.Ýblis'in Ýhlas Gyo'su da 1.30 krþ civarlarýnda bu üç þirkette din taciri tayfalardan borsada yapmadýklarý hinlikler,dolandýrýcýlýklar,vurgunlar,hýrsýzlýklar ,þaibeli,hileli hisse manevralarý,çevirmedikleri dolaplar kalmadý sýrf küçük yatýrýmcýyý maðdur etme adýna ,helal alýn terlerimizi gasp etme pahasýna böyle hak etmediðimiz zalimce,hayasýzca,utanmasýzca ,insafsýzca,vicdansýzca,acýmasýzca soygun girdabýnda vurgun yiyoruz...Allah sizi ýslah eylesin haramiler çetesi ...Borsada nominal fiyattta olan tek gayri menkul þirketi Ýhlas GYO itibarsýzlýða,rezilliðe bakarmýsýnýz..Yorumu sizlere býrakýyorum, Mücahit Ören'nin dümen suyundan giden Spk ve Bist yetkilileride duysun belki vicdanlarýnýn sað duyu sesine kulak verirler ..ytd..
-
Yayýn ile holdingin tahtasýný yöneten ayný alçak.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri