Sayfa 801/1200 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Haftaya hangi günler borsa açık bilen varmı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

2.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Haftaya hangi günler borsa açık bilen varmı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Pazartesi salı

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Alıntı Originally Posted by Tomcat Yazıyı Oku
    Pazartesi salı

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    İlave olarak perşembe yarım gün diye biliyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    uyvar dostum fresky ağır cevaplarımı okumadın galiba ayrıca sorunda bu zaten eskideki sacroya tek kelime etmedim son çıkışından sonraki sacroya söylüyorum ben çünkü işin rengi değişti neyse umarım herkes anlamıştır yapmak istediğimi herkese bol kazançlar
    akrep4401 eğri oturup doğru konuşalım...Sacroya haksızlık ediyorsun...Sacro hisse pazarlamaz dürüst bir insandır...Sen benden iyi bilyon ha eleştirebilirsen son zamanlarda bizi çok yalnız bırakıyor tamam amenna ama Sacroya yapma bunu yakışmıyor sana....sağlicakla kalın

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    sacro özelden yazdın özelde konuşalım diye ama gel görki kendin genele yazıyorsun bir kendini bilmez ortaya birşey atıyor ona cevap veriyorsun oysa ben genel yerine onun özeline direk yazdım ayrıca istersen konuyu daha derinleştirebilirim en son yazdığın hisseyi ele alalım sen yyapı 1,92 iken 10 hedefi veriyorsun sonra benle alan diyorsun kazandı madem artık grubunla iş yapıyorsun ve paylaşım yapmıyorsun bu sayfayı hala nerden açık tutuyorsun neyse özele konuş dediğin için daha fazla derine girmeyeceğim ama girersen de hiç çekinmeden sonuna kadar götürürm
    Guzel insan.

Analizi bana buraya yapistirtma.

Yyapi 10 hedefini 0.99 iken verdim.

Analizi biri yapistirsin sol usttr fiyat bolumunde kac lira yaziyormus bir bak.

Subat ayiydi sanirim.

Bu analizi yaptigimda benle alanlar suan tabanda 1.70 den yuzde 70 kar ile satabiliyor.

Ben 2000 yilindaki hatekeyi resmetmissim bu olur olmaz.

Ama bu beklenti ile 2 liraya gelmis kagit.

Neyin kafasindasin.

Bak her turlu yerin dibine sokarım.

Zamansal analizlerim ortada.

Benimle polemiklesme.

Damarima basma.

Bu son yazim.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6. Pazartesi , Salı , 31 perşembe yarım gün

7.  Alıntı Originally Posted by metamorfoz100 Yazıyı Oku
    akrep4401 eğri oturup doğru konuşalım...Sacroya haksızlık ediyorsun...Sacro hisse pazarlamaz dürüst bir insandır...Sen benden iyi bilyon ha eleştirebilirsen son zamanlarda bizi çok yalnız bırakıyor tamam amenna ama Sacroya yapma bunu yakışmıyor sana....sağlicakla kalın

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tamam doğru konuşalım yazdığıklarımdan en ufak bir yanlışı göster yazdığım hisselerden yk bu öyle değil olan hisseyi göster ayrıca eski sacroyu bende çok takdir ediyom ve çok özelden yazdım ama ne zaman grup olayı oldu işin rengi değişti zaten değişmelide çünkü adam para aldığı kişlere hizmet etmek zorunda ve yoksa para veren bunu kabul etmez ve dikkat ederseniz zaten birşeyde paylaşmıyor ama paylaştığı diğer hisselerdede son zamalrdakinin durumu ortada hisseye eski yazan üstadlar vardı nerde farkındaysanız kimse yazmıyor artık ayrıca sacro borsa dipken yükselecek diyordu ama bunu salt kendiside söylemiyordu söyleyen başka kişlerde vardı mesela pin mesalaa muratteknik mesala mohikan sayfasını açın orda yükselecek diyen arkadaşlar mesala ecofin ....bunun gibi çok örnek verebilirim ama bu eski sacronun gerçekten eskiden güzel şeyler yaptığını gölgelemez ben zaten son dönemdeki hareketlerden bahsediyorum herseke hayırlı kazançlar
    ytd deli saçmasıdır

8. Benim bmeks güme gitti)) 26500 lot ))

ben fiestacibo

Sayfa 801/1200 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •