Sayfa 803/1000 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: Viop - XXVI

1. Seçimden sonra şelale yapacak olsa 1 haftadır aşağı basmazdı.
    Ben yukarı yönlü hareketi bekliyorum.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bugün bir çocuk kapıyı çaldı. Şeker mi şaka mı dedi. Ne yapmam gerekiyor dedim. Şeker dersen şeker vermen gerekiyor, şaka dersen bir şey vermemen gerekiyor dedi.

Evde bir çikolata vardı verdim. Seneye hazırlık yapmam gerekebilir.

Yılbaşı ve Sevgililer Günü benimsendi, cadılar bayramı da zaman ile oturur belki siyasiler de twitterdan kutlama yapar. Bu ay Kara Cuma satışları olması lazım, ona isim bulunamadı, efsane cuma vs diye reklamlar olabiliyor.

Twitter'da da trend topiklerde çekik gözlü pop yıldızlarının resimleri tweet ediliyor. Kültürler birbirine karışıyor.

Ben yalnız bir adamım, değişimlere adapte olmam daha kolay, evli ve çocuklu isen ister istemez bir aile kültürü oluyor, yeni durumlarda ne yapılacağına karar veriliyordur.
    Covide kapı çalıp şeker isteyenler mi var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    bende yukardan aldıgım garanti den hahsetmiştim
    Ben garan tahtasına ne zaman girsem önce aklımı aldılar sonra paramı aldılar. Yorum yapamam yapsam da zaten kendim ne yapmışım ki benim yorumumla ne olsun Çok pis zopaladılar ******** günün en düşüğünden short en yükseğinden long filan olmuşluğum var bazı tahtalar bazı insanlara gelmiyor.

Boynuzlu öyle değil onda da tam tersi çok ekmek yedim şöyle tahtaya bakınca anlarım niyetini Kısa vade her şey mümkün ama uzunda bankalarımız çok aşırı ucuz üzücü gerçekten.

dolar
    haftalık

sanki tepe yapıyor sonra düşecek ve borsa çıkacak gibi.

ama şu ihtimalde var buradan 8 e doğru düşmesi ve sonra 8.60 ta tepe yapması gibi.

çünkü borsalarda bu çıkışın ardından ikinci dibi bekliyorum.

bu durumda
    dolara iki ardışık darbe gerekiyor.
    birincisi bir swap anlaşması. yada bir şekilde para bulma...buralarda
    ikincisi sağlam faiz artışı gibi.....8.60 larda

6. merkez bankasının kasası boş olduğu sürece dolar ve gram altın düşmez..1.5 yılda nasılki 150 milyar dolar satılıp yapay bir ekonomi düzeni yaratıldıysa şimdi tersten gidecek..yani 150 milyar dolarlık bir baskı dolar yükseldikçe azalacak..merkez bankasının kasası dolarla dolana kadar yükseliş durmaz..bunun için faiz %30 -40 mı olur..yoksa dolar 20 lira mı olur bilemeyiz..ama kasa boşken düşüş beklemek saflıktan öte bişey olur..kasada mangır yoksa lafla peynir gemisi yürümez..

dowun 28-29 yapmadan düşmesi sistemimde bir yere uymuyor.
    ama bilinmez tabiki.

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    merkez bankasının kasası boş olduğu sürece dolar ve gram altın düşmez..1.5 yılda nasılki 150 milyar dolar satılıp yapay bir ekonomi düzeni yaratıldıysa şimdi tersten gidecek..yani 150 milyar dolarlık bir baskı dolar yükseldikçe azalacak..merkez bankasının kasası dolarla dolana kadar yükseliş durmaz..bunun için faiz %30 -40 mı olur..yoksa dolar 20 lira mı olur bilemeyiz..ama kasa boşken düşüş beklemek saflıktan öte bişey olur..kasada mangır yoksa lafla peynir gemisi yürümez..
    kasa hep boş kalacak değil ya.
    damat bir şeyler yapmak zorunda.yoksa bu sürdürülebilir değil.
    bir yerden para bulmaları lazım.
    sadece faiz artışı biri şe yaramaz

Sayfa 803/1000 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •