Sayfa 804/970 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,425 - 6,432 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Tcd hisse yogun kadar eksi getirmis
    - % 3.40

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

bence bu durumları dillendirmemek en iyisi , usulüne uygun yazamayan kişiye cevap verilmezse , zaten zaman icinde kayboluyor kendisi..

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    çıkardı düşerdiye de itirazım yok aslında ama sen çıkar dedin kes ulan sen düşer dedin, ben bildim, en çok ben bildim, hayır benim üstadım bildi falan ne biliyim.. yeri burası mı emin değilim. yatırım fonlarından konuşurduk sakin sakin. bir süre ara vermekte yarar var.
    Bakış açınızdan çok istifade ettik, yönetim müdahale edecektir sanırım. Çocuk gibi kavganın yer burası değil, laf sokmalarınızı başka yerde yapın lütfen.

4. Bugün biraz alım yapalım bakalım kardan zararı telafi edilim

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam ben temettü getirileri ile enflasyonun çok sınırlı yenilebileceğine , hisse seçimi vs . gibi ciddi subjektif kriterler gerektiğini düşünüyorum. Yani olası bir kişisel hata, tüm yatırımı mahvedebilir. Ancak fon yatırımında , performansı iyi olan fonu seçip, bu işi başkalarına taşere etmek daha mantıklı geliyor bana.
    Cevap için teşekkür ederim. X yılında y lira ile emekliliğe adım attınız. Bundan sonra kendinize aylık maaş miktarı belirleyip ona göre her ay belli miktarda fonu nakite cevirip yolunuza devam mı edeceksiniz (artik tasarufu birakip)

6.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Cevap için teşekkür ederim. X yılında y lira ile emekliliğe adım attınız. Bundan sonra kendinize aylık maaş miktarı belirleyip ona göre her ay belli miktarda fonu nakite cevirip yolunuza devam mı edeceksiniz (artik tasarufu birakip)
    Hocam ben 43 yaşındayım. Yaklaşık 7 yıl daha biriktirdikten sonra 50 yaşında aylık getirinin %50'sini çekerek yaşamımı idame ettirebilmek, hobilerimle uğraşabilmek gibi bir hayalim var. Ama kısmet tabi..

7.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Emmi dediydi totoyu kollayın...
    Yaşlıyız diye bir tarafınıza takmıyorsunuz.
    Emminin ruhu genç.
    Dedim ki benimkini kim napsın? Bembeyaz olmuş. Ama demek her şeklin alıcısı var

8. Oph fena düşmüş -3.22

Sayfa 804/970 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •