Sayfa 806/1030 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by d.ricardo Yazıyı Oku
    arkadaşlar ICBC'ye 26,5 tan bağlamanın sizce bir handikapı var mı? Örneğin eft masrafında, maksimum eft miktarında veya hesap açma sürelerinde (bir forumdasın burgan için söz ettiği gibi) herhangi bir dezavantajları var mı? Soruyu biraz daha somutlastırayım hatta: Sozkonusu banka 26,5 oran verirken 24 - 25 ten neden diğer bankalara yatırıyorsunuz? Üç aylık hoşgeldin hakkını kullandı mı herkes? Neden bu bankanın pek bahsi geçmiyor? Gördüğüm kadarıyla bu seviyeye hiçbir banka yanaşmak dahi istemiyor. Bir hafta sonra vakiftan vade dönüsüm var 210k. Vakıf 26 verirse onla mı devam edeyim yoksa 26,5 ten ICBC'ye kayayım mı? Fikir beyan eder misiniz?
    Herkese saygılar.
    Icbc şu an dünyanın en büyük bankası.Hesap açılışında imzalaman gereken evrak rekoru da bu bankada.Eft için de max 50-60 lira ödersin....

2.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Emlak sektöründeki son durum bu şekildeyken sizce merkez bankası faizlerde artışa devam eder mi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Malum yüksek faiz betoncuları bitiriyor...

Merkez bankası faiz indirmek ve betonculari o eski özlenen şaaşalı günlerine döndürmek icin firsat kolluyor emin olun buna. Baksaniza fb li topçu ALPER PITTIK bile topu dikmiş. Butun yatırımını luks rezidans yapimina harcamis ve her şeyini kaybetmiş. Faiz düşerse dolardan saglam yukari tepki gelir. Ben faiz artışı olabileceğine kesinlikle inanmıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    bu doların dönüşü pis olacak bana öyle geliyor düşüş sonlandığında artık bu rakamları görmek hayal olacak tıpkı 4 leri görmek imkansız olduğu gibi,faizde 2-3 ayda alacağımızı şu seviyeden dolarda sadece tepki yükselişine bile oynasak alabiliriz,1 puan kadar faizleri aşağı gerileme olmuş yine teb 24 idi 23 yapmış aylıkları,25 ekimde merkez ne yapar bilmiyorum şu durumda faiz artıracağına olan inancım sıfırlandı,doların düşüşü kalıcı olamaz dipleri zorluyor ve aynı zamanda sabırları da zorluyor ortalık 5.50-5.30-4.90 kaynıyor çoğu kişiyi terse yatıracak buna eminim.
    "dolara girmeyi düşünenler" 5.70 altından kademeli alış yapabilir gibi geliyor bana.

4.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    bu doların dönüşü pis olacak bana öyle geliyor düşüş sonlandığında artık bu rakamları görmek hayal olacak tıpkı 4 leri görmek imkansız olduğu gibi,faizde 2-3 ayda alacağımızı şu seviyeden dolarda sadece tepki yükselişine bile oynasak alabiliriz,1 puan kadar faizleri aşağı gerileme olmuş yine teb 24 idi 23 yapmış aylıkları,25 ekimde merkez ne yapar bilmiyorum şu durumda faiz artıracağına olan inancım sıfırlandı,doların düşüşü kalıcı olamaz dipleri zorluyor ve aynı zamanda sabırları da zorluyor ortalık 5.50-5.30-4.90 kaynıyor çoğu kişiyi terse yatıracak buna eminim.
    https://www.bloomberght.com/haberler...anlama-geliyor
    4.50 tarihi zirve bu haber 4 sene önce değildi sadece 4 ay önce finansal piyasalarda asla şu olur şu olmaz diyemeyiz 4.50 de 625 baz puan yapılsaydı dolar 7 yi görürmüydü tartışılır o yüzden portföyümüzü dikkatli planlamak zorundayız dolar böyle düşerse bir bakmışsın 300 baz indirim gelir bakakalırız o yüzden belki belli süre çok maliyetli olsa da en azından rahat uyumak için kasko yap rahat et derim
    Yatırım tavsiyesi değil

izmirset Guest
    güncel faiz %26,56, bankalar mevduat faizlerini düşürür mü, düşerse çok kötü olur ve mevduat faizleri %30 olur mu

6. 5.6990 a vurdu çekti ..

ytd.

syg,

7. Dolartl 5.50 bekliyordum ama bu düşüş ve genel politika gidişatı 5 lirayı hedefliyor ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by izmirset Yazıyı Oku
    güncel faiz %26,56, bankalar mevduat faizlerini düşürür mü, düşerse çok kötü olur ve mevduat faizleri %30 olur mu
    bu düşüş devam ederse 25 ekimde pas geçme ihtimali çok yüksek irana ambargo vb dış politik konularda tırt çıkarsa 25 ekimden sonraki toplantıda faiz indirimi gelirse şaşırmam burada son sözü sıcak para söyleyecek tatmin olurlarsa ne ala olmazlarsa ahme yeniden aramıza katılır

Sayfa 806/1030 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •