Sayfa 806/1001 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by Didi Yazıyı Oku
    Teşekkürler mps yi bir an -0,34 görünce sevinmiştim 😉
    Google docs bir önceki gün fiyatı çekemeyince bir an hata oldu, kusura bakmayın.

Bir dipnot- Mps için bir gözlemim, genellikle son zamanlarda getirisinin (ziraat katılım endeksi + katılım 50 endeksi) / 2 olduğunu görüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Zararda olanları bozmayacağım zaten açıkçası değişken ya da hisse senedi fonları düşünüyorum. Haftaya kadar karar vereceğim.
    Riski yüksek değişken fon almamaya karar verdim.
    Onun yerine hisse fon alacağım.
    Bakıyorum riski yüksek değişkenler zaten hisseye dayanıyorlar.Bist artasa artıyor düşerse düşüyorlar.
    O zaman dedimki ne diye %10 stopaj ödeyeyim
    Artık riskli değişken yok, onun yerine hisse fonu var.
    Kafadan kardan %10 kazanmış olacağım böylece

Değişken fon alacaksam riski düşükleri seçeceğim.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bakıyorum riski yüksek değişkenler zaten hisseye dayanıyorlar.Bist artasa artıyor düşerse düşüyorlar.

Teşekkür ederim üstat göz önünde bulunduracağım

4. Hisse yoğun şemsiye fonu 1 seneden uzun sure tutmazsaniz yine stopaj ödersiniz.

Degisken fonların donemsel olarak ağırlık dengesini iyi ayarlayabilenleri hisse fonlara göre riski düşününce hisse fonlar kadar başarılı.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku

gr gümüş un daha yolu varmi sizce onur bey

6.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Hisse yoğun şemsiye fonu 1 seneden uzun sure tutmazsaniz yine stopaj ödersiniz.

Degisken fonların donemsel olarak ağırlık dengesini iyi ayarlayabilenleri hisse fonlara göre riski düşününce hisse fonlar kadar başarılı.
    Bizim hisse yoğun fon olarak adlandırdığımız ve portföyünde %80 ve üzeri BİST hissesi bulunduran fonu 1 gün dahi tutsanız vergi yoktur.

Sizin dediğiniz portföyünün en az %51'ini BİST hisselerinden oluşturan fonlar.Bunları 1 yıl tutmak lazım.Ama ben böyle bir fona rastlamadım.

Gelir Vergisi Kanunu'nun geçici 67. maddesi uyarınca Sermaye Piyasası Kanununa göre kurulan menkul kıymetler yatırım fonlarından hisse senedi yoğun fon (Fon toplam değerinin en az %80'i devamlı olarak menkul kıymet yatırım ortaklıkları payları hariç olmak üzere BİAŞ'ta işlem gören ihraççı paylarından oluşan) niteliğine sahip fonların katılma paylarının ilgili olduğu fona iadesinde %0 oranında gelir vergisi tevkifatı uygulanır. Bu nedenle, unvanında "Hisse Senedi Yoğun Fon (HSYF)" ifadesi geçen tüm fonlardan elde edilen gelirler için stopaj oranı % 0 (sıfır)’dır.

sürekli olarak portföyünün en az % 51'i Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem gören hisse senetlerinden oluşan yatırım fonlarının bir yıldan fazla süreyle elde tutulan katılma belgelerinin elden çıkarılmasından elde edilen gelirler, stopaja tabi olmayacaktır.

7. tamek'se koy sepete , majitse ekle portföye ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Tablomuzdaki tüm fonların Haziran raporları KAP’a ulaştı
    Tabi o raporlardan bu yana 1 ay geçmiş durumda ne derece şu anı yansıtır belli değil ama yinede bir ölçü oluyor

Sn Black Mirror’un zamanı müsait ise şimdiden teşekkürlerimizi iletelim kendisine, o tablo günlük rontgeni çekmede çok faydalı gerçekten

Bu arada EIB’de blcy dışında hisse kalmamış
    Blcy oranı %6 olmuş
    Myfinans ustad bu siralar yogundum, yarindan itibaren musaitim. Tablo en gec Pazar aksami hazir olur diye dusunuyorum.

Sayfa 806/1001 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •